Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πώς να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι

Η Άνοιξη είναι συνώνυμο της αναγέννησης, αποτυπώνεται όχι μόνο στη φύση αλλά και στην ανθρώπινη διάθεση. Με απλές και διακριτικές πινελιές, μπορείτε να μεταφέρετε αυτή την αναζωογονητική αίσθηση εντός των τειχών του σπιτιού σας, εισάγοντας έτσι μια αίσθηση ανανέωσης στον χώρο σας. Ανακαλύψτε διακοσμητικά τεχνάσματα και έξυπνες προσθήκες που θα εμπλουτίσουν τον χώρο σας με χρώμα και θετική ενέργεια.

Αρχίζουμε με τα βασικά: τα φλοράλ σχέδια. Τα πολυάριθμα prints με λουλούδια επιστρέφουν για να προσθέσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Μερικά φλοράλ μαξιλάρια στον καναπέ σας μπορούν να αναζωογονήσουν τον χώρο, ενώ η επιλογή σε φλοράλ μαξιλαροθηκών και σεντονιών θα φέρει την αίσθηση της άνοιξης και θα αλλάξει τον "αέρα" του σπιτιού σας. Αν θέλετε να κάνετε ένα ακόμα πιο τολμηρό βήμα, ανανεώστε και τις κουρτίνες σας.

Για όσους δεν προτιμούν τα φλοράλ μοτίβα, η προσθήκη χρώματος μπορεί να αποτελέσει μια εξίσου αποτελεσματική λύση για να κάνετε τη διακόσμησή σας να αντανακλά την άνοιξη. Χρωματιστά ριχτάρια, μαξιλάρια με ζωηρά prints και τραπεζομάντηλα μπορούν να φέρουν μια αίσθηση ζωντάνιας, είτε προτιμάτε παστέλ είτε πιο έντονα χρώματα.

Για εκείνους που εκτιμούν τη boho αισθητική, η ενσωμάτωση ethnic στοιχείων, πολυχρωμίας και μιας αίσθησης χαλαρότητας μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας. Εμπλουτίστε τον χώρο με πληθώρα μαξιλαριών, ριχτάρια, πουφ, χαλιά και διακοσμητικά με έντονα μοτίβα.

Τα διακοσμητικά άδρα με ανοιξιάτικες εικόνες ή φυτά μπορεί επίσης να ανανεώσουν τον χώρο σας. Αν επιθυμείτε κάτι λιγότερο συγκεκριμένο, επιλέξτε κάδρα με χρωματιστά μοτίβα ή εικόνες που εκπέμπουν θετική ενέργεια, προσθέτοντας μια νότα φρεσκάδας στον χώρο σας.

Η Άνοιξη αγαπά τις παστέλ αποχρώσεις. Ένας τοίχος βαμμένος σε ανοιχτό ροζ ή στο χρώμα της μέντας μπορεί να απογειώσει την αίσθηση ανανέωσης.  Αν πάλι δεν θέλετε να προβείτε σε μεγάλες αλλαγή, μικρές, διακριτικές προσθήκες προσθήκες μπορούν να εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό με μικρότερη προσπάθεια.

Δεν απαιτούνται ριζικές αλλαγές για να καλωσορίσετε την Άνοιξη στον προσωπικό σας χώρο. Αρκούν μερικά κομψά διακοσμητικά, λίγα μαξιλάρια και επιλεκτικές αγορές για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Και φυσικά, μην ξεχνάτε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια!