Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Τα χρώματα του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022

Τα χρώματα που μας περιβάλλουν στο σπίτι και στη δουλειά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή μας.

Βελούδο στο σπίτι: Η νέα τάση του φετινού χειμώνα!

Το βελούδο έχει την τάση να κάνει έναν χώρο να μοιάζει πιο ζεστός, πιο χουχουλιάρικος και πιο σικ και όπως είναι γυσικό αποτελεί μία μοναδική πινελιά για την φθινοπωρινή και χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού. 

Πως να καθαρίσετε τα χαλιά σας στο σπίτι.

Προτάσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των χαλιών σας ώστε να τα έχετε για μια ζωή. 

Τι μέγεθος χαλί να αγοράσω; Οι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις!

Το να βάλεις ένα τεράστιο χαλί στο καθιστικό σου το οποίο θα πιάνει από τον ένα τοίχο μέχρι τον άλλο δεν είναι λύση. Αντιθέτως, αυτός ο τρόπος δεν είναι καθόλου δημοφιλής στις μέρες μας. Η λύση, όσον αφορά την διακόσμηση του καθιστικού σου, είναι το να επιλέξεις το σωστό χαλί για το σαλόνι σου.

Πόσο συχνά θα πρέπει να απολυμαίνω τις επιφάνειες στο σπίτι μου;

Η συζήτηση για την πρόληψη και την προστασία της υγείας συνεχίζεται κι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει κανείς υγιής είναι να βρίσκεται σε ένα καθαρό περιβάλλον. Πόσο καθαρό είναι, όμως, το σπίτι μας και κάθε πότε πρέπει να απολυμαίνουμε τις επιφάνειες του; 

Μικρα tips για να καθαρίσεις το σπίτι εύκολα και γρήγορα

Κάντο όπως οι Σκανδιναβοί! Οι Σκανδιναβοί είναι οπαδοί της νοοτροπίας τόσο λιγότερα όσο καλύτερα, γι αυτό και η Σκανδιναβική διακόσμηση ήταν, είναι και θα είναι δημοφιλές. Ο σκανδιναβικός τρόπος ζωής επιβάλλει ένα σπίτι υπερβολικά καθαρό, οργανωμένο, χωρίς πολλά περιττά πράγματα και μέσα στην κομψή απλότητα. 

Οι κυριότερες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2022

Η πανδημία φρέναρε την καταναλωτική μανία σε όλους τους τομείς από το φαγητό, τη μουσική και τη μόδα μέχρι την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. Πλέον, επικρατεί η αναζήτηση προς το διαχρονικό, ασφαλές, σταθερό, ποιοτικό που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το χρώμα του 2022: Peracotta!

Πρόκειται για την ζεστή εκδοχή του Pantone χρώματος του 2019 Living Coral ή σε απλά ελληνικά κοραλί – κεραμιδί – ροδακινί! Είναι κάποια “κλικ” πιο δυνατό από το αγαπημένο ουδέτερο τερακότα που ταιριάζει παντού – από το σπίτι μέχρι το μακιγιάζ. 

Φθινόπωρο: καιρός για αλλαγές!

Το γεγονός ότι η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει δεν σημαίνει ότι δεν είναι εποχή κατάλληλη για αλλαγές. Το αντίθετο! Όπως η φύση αλλάζει, έτσι χρειάζεται να αλλάξουμε κι εμείς τις εικόνες της καθημερινότητας μας. Να κάνουμε την δική μας “ψυχοθεραπεία” στο σπίτι με μικρές αλλαγές στην διακόσμηση.  

Βάλτε την φύση στο σπίτι σας

Τα σπίτια μας γίνονται πιο πράσινα αδιαμφισβήτητα. Μια ματιά να ρίξει κανείς στο Instagram και Pinterest και θα πιστεί για τις νέες “πράσινες” αλλαγές. Φυτά, ξύλο, γήινες αποχρώσεις, ποικιλία σε υφές και υλικά, ακατέργαστες επιφάνειες,  πρωταγωνιστούν στα deco magazines και οι ειδικοί μας προτρέπουν να εκφράσουμε την μοναδικότητα μας διαμορφώνοντας τον προσωπικό μας χώρο

Πως να διαλέξετε το ιδανικό παιδικό γραφείο

Το διάβασμα για το σχολείο είναι μία απαιτητική διαδικασία, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Βοηθήστε το παιδί σας να αισθανθεί άνετα, ξεκινώντας από την επιλογή του κατάλληλου γραφείου.

Πως να επιλέξτε την κατάλληλη βιβλιοθήκη

Εάν πιστεύετε ότι η επιλογή βιβλιοθήκης είναι εύκολη υπόθεση, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες για να κάνετε την σωστή επιλογή, μέγεθος, σχέδιο, χώμα και υλικά κατασκευής είναι μερικοί από αυτούς. Παρακάτω σας αναλύουμε τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή της κατάλληλης βιβλιοθήκης για το γραφείο σας.

<< < > >>