Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Τολμήστε να ανανεώσετε το χώρο σας με το χρώμα της χρονιάς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Pantone, η εταιρεία που ειδικεύεται στην πρόβλεψη τάσεων που μετέπειτα μεταφράζει σε χρώματα που εμπνέουν και καθοδηγούν όλη την υφήλιο, από τη βιομηχανία της μόδας ως τη διακόσμηση και την τεχνολογία, επέλεξε το χρώμα της χρονιάς.

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη καρέκλα για την τραπεζαρία σας

Έστω ότι βρήκατε το τραπέζι που πάντα ονειρευόσασταν και το οποίο θα αγκαλιάσει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις σας. Τώρα χρειάζεται να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του με τις κατάλληλες καράκλες που θα αναδείξουν την τραπεζαρία και το στυλ σας. 

Επιλέξτε το κατάλληλο φωτιστικό

Όσο και να μας αρέσει ένα προϊόν, πολλές φορές οι διαστάσεις του χώρου δεν επιτρέπουν την αγορά του. Το ίδιο ισχύει και όταν θέλουμε να επιλέξουμε φωτιστικό. Είναι από τις πιο δύσκολες επιλογές που θα χρειαστεί να κάνετε.  

Πως να διαλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα ισχυρό κριτήριο στο τι μας αρέσει και τι όχι, σε ζητήματα διακόσμησης. Όμως όταν μπαίνουν στην εξίσωση οι διαστάσεις και η σχεδίαση, τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα.

Κουκέτα στο παιδικό δωμάτιο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Η οικογένεια συνεχίζει να μεγαλώνει και τα παιδιά σας πρέπει να μοιραστούν ένα δωμάτιο; Μια σωστή επιλογή είναι η κουκέτα, κυρίως όταν το δωμάτιο έχει ύψος τουλάχιστον 2,80μ. Ποια είναι όμως η κατάλληλη κουκέτα; Σας παρουσιάζουμε τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρείτε για να μην συμβεί κανένα ατύχημα στα παιδιά.

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο

Περιμένετε να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας ή θέλετε να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο του μεγάλου σας πλέον παιδιού; Για το παιδί, το δωμάτιο του δεν είναι μια απλή κρεβατοκάμαρα, αλλά κάτι παραπάνω. Χρειάζεται έναν όμορφο χώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητά του. Με τις παρακάτω συμβουλές διακόσμησης θα δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και χαρούμενο δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.  

Κρεμαστή κούνια για τον κήπο: Ναι ή Όχι;

Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάθετε σε μια κρεμαστή κούνια με αναπαυτικά μαξιλάρια και να απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας. Χαλαρή μουσική, καλοκαιρινό αεράκι και η άνεση της κούνιας προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης. Αν έχετε φανταστεί ήδη τον ευατό σας και σας περιτριγυρίζουν οι σκέψεις τύπου: «Να αγοράσω ή να μην αγοράσω;». Και η απάντηση είναι ξεκάθαρα ένα μεγάλο «ναι». Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να βάλετε ποτέ στο σαλόνι

Λατρεύετε τα εντυπωσιακά σαλόνια στα περιοδικά διακόσμησης και θέλετε κι εσείς το δικό σας σαλόνι να μοιάζει σαν να το εχει διακοσμήσει κάποιος ειδικός; Η λύση είναι απλή. Ρίξτε μια ματιά στο χώρο και δείτε αν έχετε τα παρακάτω 5 στοιχεία. Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι. Επειδή αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να βρίσκονται σε ένα καθιστικό.

Summer vibes… στο μπαλκόνι

Τώρα που ο καιρός φόρεσε τα καλοκαιρινά του και οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο χαλαροί, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι στιγμές που παίρναμε σπίτι μεταφέρονται στο μπαλκόνι ή στο κήπο μας! Ανακαλύψτε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας καλοκαιρινή γωνιά κι δημιουργήστε έναν ζεστό χώρο για να χαλαρώσετε με τους φίλους όλο το καλοκαίρι.

Διακοσμήστε το χώρο σύμφωνα με την εποχή

Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, έτσι κι η διακόσμηση του σπιτιού χρειάζεται να αλλάζει σύμφωνα με την εποχή. Για να ανανεώνει το χώρο σας και την διάθεσή σας κάντε μικρές αλλαγές που όμως εντυπωσιάζουν 

Διαμορφώστε το σαλόνι σας σύμφωνα με το feng shui.

Τα feng shui tips μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα όμορφο, λειτουργικό και ενεργειακά ισορροπημένο χώρο. Ποιά είναι η σωστή θέση, το σχήμα και το χρώμα του καναπέ για να έχετε θετική ενεέργεια στο χώρο σας; Όλα τα μυστικά στο κείμενο που ακολουθεί. 

Οδηγός προστασίας των ξύλινων επίπλων

Τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Σας παρουσιάζουμε βασικές συμβουλές φροντίδας για να διατηρήσετε τα έπιπλα σας όμορφα και υγιή. 

<< < > >>