Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Δημιουργήστε εύκολα το πιο cool & cozy σπίτι

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό και αρκετοί είναι αυτοί που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του στην πόλη παρά σε κάποιο ελληνικό νησί.  Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, είναι η ευκαιρία να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο cool & cozy χώρο που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.   

Απλά tips διακόσμησης που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σας

Λατρεύετε τους καλοκαιρινούς μήνες και θέλετε να τους απολαμβάνετε όσο περισσότερο γίνεται; Φέρτε την αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που προσφέρει το καλοκαίρι στο σπίτι σας, με μικρές αλλαγές. 

Δώστε ζωή στο μπαλκόνι σας!

Μπαίνοντας ολοένα και βαθύτερα στην καρδιά του καλοκαιριού, σίγουρα θα ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας. Ένα τραπέζι, μερικές καρέκλες ή ένας καναπές, μερικά διακοσμητικά κεριά και φαναράκια, καθώς και μερικές γλάστρες με φυτά, είναι τα βασικά που χρειάζονται ώστε να δώσουμε "ζωή" σε ένα άδειο μπαλκόνι.

6+1 Tips διακόσμησης

Παραδοσιακό, μοντέρνο, minimal, country όποιο κι αν είναι το στυλ σας υπάρχουν μερικά tips στην επίπλωση του χώρου που είναι κοινά για όλους. Η τοποθέτηση επίπλων στο χώρο και η επιλογή του κατάλληλου στυλ ή συνδυασμού επίπλων αποτελεί μια διασκεδαστική διαδικασία για τους λάτρεις της διακόσμησης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες ούτε απαράβατες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη πολυθρόνα για εσάς

Ψάχνετε κάπου να κουλουριαστείτε για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, ψάχνετε την τέλεια πινελιά στο καθιστικό ή μια τολμηρή προσθήκη για να φωτίσει μια άχαρη γωνία; Η πολυθρόνα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλα όσα ψάχνετε. Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο έπιπλο, που μπορεί να εκτελέσει πολλές διαφορετικές λειτουργίες στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταφερθεί οπουδήποτε.

Μικρά tricks για να ανανεώσετε τον χώρο σας

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση αλλάζει κι εσείς ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Ακολουθήστε τα παρακάτω μικρά  tips διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!  

Συντήρηση και καθαρισμός επίπλων

Όπως επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα έπιπλα που αγοράζουμε για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, έτσι χρειάζεται να δώσουμε προσοχή και στα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης  των επίπλων μας, καθώς και την αποφυγή εκείνων που θα μπορούσαν να τα καταστρέψουν, ωστε να διατηρήσουμε τα έπιπλά μας σαν καινούργια για μια ζωή.

Γρατζουνιές στα έπιπλα: πως θα απαλλαγείτε

Όπως ήδη να γνωρίζετε δεν υπάρχει ένας τρόπος καθαρισμού και συντήρησης ενός επίπλου. Κάθε έπιπλο ανάλογα με τον τύπο και τα υλικά του, υπάρχει και διαφορετικός τρόπος καθαρισμού και συντήρησης. Ωστόσο όταν μιλάμε για γρατζουνιές, αναφερόμαστε κυρίως στα ξύλινα έπιπλα.

Καναπέδες με Αλέκιαστο Ύφασμα

Καναπές το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο του σπιτιού, που πάνω του περνάμε χαρές και λύπες! Πόσες φορές δεν έχετε σχεδιάσει μια οικογενειακή συνάθροιση ή κάνατε σχέδια για πάρτυ με τους φίλους σας και ξαφνικά το χαμόγελο χάθηκε αφού ήρθε ο απρόσκλητος καλεσμένος, ο λεκές!

Τα διακοσμητικά του μπουφέ!

Άραγε πόσες φορές αναρωτηθήκατε τι διακοσμητικά θα ταίριαζαν καλύτερα στον μπουφέ σας; Η αλήθεια είναι ότι η διακόσμηση του μπουφέ αναδεικνύει το προσωπικό μας γούστο και αντανακλά την προσωπικότητά μας.

Συνθέσεις σαλονιού: πως να επιλέξετε την ιδανική

Οι συνθέσεις σαλονιού, όχι μόνο μεταμορφώνουν την αισθητική του σπιτιού και το αναδεικνύουν σε ένα μοντέρνο και πανέμορφο χώρο, αλλά μεγιστοποιούν την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά του. Ποια είναι όμως η ιδανική για το καθιστικό σας;

Η covid τάση στις τραπεζαρίες

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη λύση για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

<< < > >>