Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

19 Μαρτίου 2021: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου, ως την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης για τη σημασία του ποιοτικού ύπνου.

Ένας καλός ύπνος είναι αναζωογονητικός και τονώνει τον οργανισμό μας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια σημαντική διαδικασία που επηρεάζει την καθημερινή λειτουργικότητα και τη σωματική και διανοητική υγεία του ανθρώπου. 
Είναι γνωστό ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας κοιμώμενοι. Αυτό από μόνο του προϋποθέτει ότι ο ύπνος πρέπει να είναι ποιοτικός και με την σωστή διάρκεια. Για να το πετύχετε αυτό, εκτός από την διατροφή και την ψυχολογία - σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου έχει το σωστό στρώμα και το κατάλληλο κρεβάτι! 
Στην Galanis in house σας παρέχουμε ολοκληρωμένες επιλογές, που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και στυλ. Διαθέτουμε Ξύλινες, Μεταλλικές, Δερμάτινες και Ντυμένες κρεβατοκάμαρες με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Δείτε εδώ την λίστα με τις κρεβατοκάμαρες της Galanis in house κι αφήνουμε εσάς να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στο στυλ και το χώρο σας. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πειραιώς 45, Αθήνα Μοσχάτο
info@galanis-inhouse.gr
210 4826331 - 210 4827856
2111823153
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 18:00
NEWSLETTER
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Maestro MasterCard Visa

VBV SecureCode

Piraeus