Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

H Galanis in house θέλοντας να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες της, παρέχει Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με παράδοση στον χώρο σας. Για παραγγελίες κάτω των 800€ υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και τοποθέτησης αξίας 20 ευρώ.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η αποστολή πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιρειών (πρακτορείων) που επιλέγει ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα και η παράδοση των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Η Galanis in house αναλαμβάνει την συσκευασία και μεταφορά των προϊόντων έως την έδρα της μεταφορικής εταιρείας που εσείς θα μας υποδείξετε. Για παραγγελίες άνω των 800€ η συσκευασία και μεταφορά είναι Δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 800€ υπάρχει επιβάρυνση συσκευασίας και μεταφοράς αξίας 20€.

Σε περίπτωση που δεν έχετε υπόψιν σας κάποιο πρακτορείο, η εταιρεία GALANIS in House μπορεί να σας προτείνει τα αντίστοιχα πρακτορεία που επιλέγουν οι πελάτες μας, συνδυάζοντας τόσο προσιτές όσο και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε παραγγελία, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες!