Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Μυστικά για αστραφτερή λάμψη στα έπιπλα!

Μπορεί τα καθαριστικά του εμπορίου να κάνουν τα έπιπλα του σπιτιού σας να αστράφτουν, όμως οι παλιές καλές συνταγές παραμένουν διαχρονικές και άκρως αποτελεσματικές. Συν το γεγονός ότι είναι σαφώς πιο οικονομικές. Με απλά υλικά που υπάρχουν μέσα στα ντουλάπια σας μπορείτε στην κυριολεξία να μεταμορφώσετε έπιπλα και γυάλινες επιφάνειες. Έτσι λοιπόν:

-Για να καθαρίσουν οι αντιαισθητικοί λεκέδες από τους καθρέφτες σας, χρησιμοποιήστε ένα πανί ποτισμένο με φωτιστικό οινόπνευμα. Οι στάμπες και τα στίγματα θα εξαφανιστούν αμέσως με ένα και μόνο πέρασμα. Στη συνέχεια περάστε από πάνω με ένα μαλακό πανί.

-Τα γυάλινα τραπέζια γίνονται αστραφτερά με χυμό λεμονιού. Ρίξτε μερικές σταγόνες πάνω στην επιφάνεια τους και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να εκπλαγείτε τόσο που μάλλον δεν θα χρησιμοποιήστε ποτέ ξανά το ειδικό καθαριστικό!

-Αν η μπανιέρα σας έχει χάσει τη λάμψη της με το πέρασμα του χρόνου, το μαλακτικό ρούχων θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας για να γίνει ξανά σαν καινούργια! Σε ένα σφουγγαράκι ρίξτε μία μικρή ποσότητα μαλακτικού και τρίψτε μ’αυτό τα τοιχώματα της μπανιέρας. Στη συνέχεια ξεπλύνετε την με άφθονο νερό και σκουπίστε την με ένα μαλακό και στεγνό πανί!

-Αν τα αγαπημένα σας έπιπλα έχουν γρατζουνιές που έγιναν από απροσεξία και φαίνονται θαμπά, ένα «θαυματουργό» μείγμα θα τις κάνει να μην φαίνονται και παράλληλα θα τα φρεσκάρει. Γεμίστε το 1/3 μια κούπας με ξύδι και τα 2/3 με ελαιόλαδο, αναμείξτε πολύ καλά και περάστε με το παραπάνω μείγμα τα έπιπλα, επιμένοντας στα σημεία που έχουν γρατζουνηθεί.