Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Οι κυριότερες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2022

Η πανδημία φρέναρε την καταναλωτική μανία σε όλους τους τομείς από το φαγητό, τη μουσική και τη μόδα μέχρι την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. Πλέον, επικρατεί η αναζήτηση προς το διαχρονικό, ασφαλές, σταθερό, ποιοτικό που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτό είναι το ζητούμενο και στην εσωτερική διακόσμηση για το 2022. Τρεις είναι οι επικρατέστερες τάσεις που προτείνουν οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές για την νέα χρονιά. 

1.Η φύση σε πρώτο πλάνο.
Τα σπίτια γίνονται πιο πράσινα αδιαμφισβήτητα. Μια ματιά να ρίξει κανείς σε  Instagram και Pinterest και θα πιστεί για το μεγάλο comeback των φυτών. Είτε πρόκειται για μικρά κακτοειδή φυτά που κοσμούν το γραφείο, είτε για μεγάλου μεγέθους φυτά το ένα δίπλα στο άλλο στο σαλόνι, ένα είναι σίγουρο: Τα φυτά έχουν τον πρώτο λόγο στην διακόσμηση του 2022. 
2.Γήινη απλότητα. 
Όσο κι αν στο παρελθόν αγαπήσαμε, ζηλέψαμε, θαυμάσαμε διάφορα στυλ και διακοσμητικές τάσεις, με πολλά σχήματα και χρώματα, την φετινή χρονιά η απλότητα και οι καθαρές γραμμές κερδίζουν με διαφορά. Γήινες αποχρώσεις, ποικιλία σε υφές και υλικά, ακατέργαστες ημιτελείς επιφάνειες, μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τη μοναδικότητα μας διαμορφώνοντας τον προσωπικό μας χώρο. Η ζεστασιά του φυσικού ξύλου, ο πηλός, τα φυσικά υφάσματα όπως το λινό και το βαμβάκι επικρατούν πλέον αντί εκείνων των συνθετικών. Το μπεζ, η τερακότα, το σκούρο καφέ, το πράσινο φέρνουν τη ζεστασιά και την ηρεμία σε ένα σπίτι.
3.Τέλος στα σετ
Ναι καλά διαβάσατε! Τα vintage μεταχειρισμένα έπιπλα με ξεχωριστό design γίνονται το επίκεντρο για το 2022. Το παλιό μπαούλο της γιαγιάς, ένα σύνθετο, ακόμη και vintage καναπές του 15ου αιώνα ζωντανεύουν ξανά κι έρχονται το 2022 να ενταχθούν στην καθημερινότητα σας. Δημιουργήστε το δικό σας στυλ, αφού το ξύλο των παλιών επίπλων, σας επιτρέπει να τα επεξεργαστείτε οπως θέλετε φέρνοντας την απόχρωση τους κοντά στα υπάρχοντα έπιπλα του σπιτιού σας. Ξεχάσατε, λοιπόν, το κρεβάτι που είναι σετ με τα κομοδίνα, την τραπεζαρία που πάει σετ με το σύνθετο ή τον καναπέ με τις πολυθρόνες στο σαλόνι. Μπερδέψτε τα ξεχωριστά vintage έπιπλά σας με καινούρια design και δημιουργήστε την απόλυτη τάση για το 2022.