Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Μικρά tips για την τέλεια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αν αρέσει κάτι μας αρέσει τα Χριστούγεννα, είναι η ζεστή διακόσμηση. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια "φορτώναμε" το δέντρο με χιλιάδες λαμπάκια και στολίδια, τώρα ήρθε η στογμή να δημιουργήσουμε την πιο chic και ταυτόχρονα cozy διακόσμηση Χριστουγέννων. 

Ένα σκηνικό χειμερινού δάσους στο σαλόνι. Ψεύτικο χιόνι από βαμβάκι, στεφάνια από κουκουνάρια, μικρά δεντράκια, γιρλάντες και αστέρια, χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα, δημιουργούν ένα γιορτινό αληθοφανές τοπίο, λες και τα ζώα του δάσους αποφάσισαν να κάνουν γιορτές. Μια ουδέτερη χρωματική παλέτα από καφέ και πράσινο δημιουργεί ένα παραμηθένιο σκηνικό που θα λατρέψουν τα παιδιά. Επιπλέον κόψτε αστεράκια, ελαφάκια, καμπανούλες και στολίστε το σπίτι μαζί με τα παιδιά.

Το ξύλινο πάνελ στους τοίχους αρκεί για να δώσει ζεστό γιορτινό ύφος. Ακόμα όμως και αν δεν ζειτε σε καλύβα στο δάσος, μπορείτε να στολίσετε με λίγο ξύλο τον χώρο, να τοποθετήσετε κουβέρτες και γούνινα χαλιά, δίνοντας ένα ύφος πολυτέλειας και ζεστασιάς. Δώστε χιονισμένο ύφος στο δέντρο και τοποθετήστε λεπτά λαμπάκια και η διακόσμηση είναι έτοιμη!

Και μην ξεχνάτε. Δεν μπορεί να έχει Χριστούγεννα στο σαλόνι και την τραπεζαρία και στα υπόλοιπα δωμάτια τίποτα! Στολίστε την κρεβατοκάμαρα με κάλτσες που είτε θα τονίζουν κάποιο χαρακτηριστικό, είτε θα δημιουργούν αντίθεση. Βάλε γιρλάντες και κουκουνάρια και φέρε τα Χριστούγεννα και στο υπνοδωμάτιο.