Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πως να "ζεστάνετε" το σπίτι

Ο καιρός αλλάζει και ήρθε η στιγμή να "ζεστάνετε" το σπίτι σας με μικρές διακοσμητικές αλλάγές. Επειδή κάθε εποχή έχει την δική της διακόσμηση, είναι σημαντικό να προσαρμόζουμε το χώρο μας έτσι ώστε να συμβαδίζει με αυτή. Ποιες είναι όμως οι ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε;

1. Σαλόνι σε σκούρες χρωματικές αποχρώσεις!
Η χειμωνιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού ξεκινά από το σαλόνι και τον καναπέ. Για ένα άκρως χειμωνιάτικο και πολυτελές αποτέλεσμα προτιμήστε τις πιο σκούρες αποχρώσεις των χρωμάτων, όπως το βαθύ κόκκινο ή το μπλε. Θα τονίσουν τα έπιπλά σας, κάνοντάς τα το επίκεντρο του σπιτιού.

2. Χειμωνιάτικη διακόσμηση με ριχτάρια. 
Η αγαπημένη συνήθεια του χειμώνα είναι το χουχούλιασμα. Τοποθετήστε ριχτάρια στους καναπέδες που θα κάνουν το χώρο πιο ζεστό. Ζεστές κουβέρτες σε γήινες αποχρώσεις μπορείτε να τις έχετε πάντα πρόχειρες στον καναπέ ή το κρεβάτι σας.

3. Λαμπάκια όλο το χειμώνα…
Τα μονόχρωμα LED λαμπάκια σε θερμό φωτισμό που χρησιμοποιούμε για το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού αποτελούν μία ιδανική πρόταση διακόσμησης για ολόκληρο το χειμώνα. Αν δεν θέλετε να ξεστολίσετε, αξιοποιήστε τα βάζοντας λαμπάκια γύρω από την βιβλιοθήκη ή μέσα σε μια γυάλα και δημιουργήστε ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό.

4. Διακοσμητικά που θυμίζουν χειμώνα! 
Κουκουνάρια, καρύδια και αποξηραμένα φρούτα που παραπέμπουν στην αγαπημένη σας εποχή του χρόνου, μπορούν να γ'ινουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της διακόσμησής σας. Στην τραπεζαρία, στο σαλόνι ακόμη και στην κουζίνα μπορείτε να τοποθετήσετε μια πιατέλα με τα εποχικά αυτά διακοσμητικά.

5. Άρωμα χειμώνα.
Ολοκληρώστε τη χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας, γεμίζοντάς το με τα πιο τέλεια αρώματα. Επιλέξτε αρωματικά κεριά και έλαια που θα σας μεταφέρουν έστω και νοερά στην εξοχή, δημιουργώντας στο χώρο μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Μυρωδιές από τη φύση όπως το πεύκο, το κεχριμπάρι ή το κάρδαμο είναι μερικές από τις επιλογές που σίγουρα θα χαλαρώσουν τις αισθήσεις σας.