Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας

Ακολουθώντας τις βασικές αρχές διακόσμησης, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να είναι διακοσμητής  εσωτερικών χώρων. Ξεκινήστε έχοντας από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Είτε πρόκειται για κλασσικό, είτε για μοντέρνο στυλ, είτε θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας. Glam, παρασοδιακό ή παραθαλάσσιο, όποιο κι αν σας ταιριάζει, ξεκινήστε από τα θέλω σας. 


Όταν επιλέγετε έπιπλα σαλονιού, λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου για να μην το γεμίσετε με υπερβολικά μεγάλα έπιπλα και προσέξτε πώς θα χρησιμοποιηθούν στο χώρο.

Ακολουθούν μερικές ιδέες διακόσμησης από το Galanis in House για την καλύτερη τοποθέτηση των επίπλων σαλονιού:

1. Καθορίστε το σημείο τοποθέτησης
Ένα μεγάλο παράθυρο ή ένα τζάκι είναι χρησιμεύουν ως σημεία εστίασης, γύρω απο τα οποία θα διακοσμήσετε το χώρο. Η παρουσία ενός εντυπωσιακού πίνακα, για παράδειγμα μπορεί να γίνει το κέντρο για την τοποθέτηση των επίπλων. Τοποθετήστε έτσι τα έπιπλα σαλονιού ώστε να περιβάλλουν το σημείο εστίασης. 

2. Οργανώστε τα έπιπλα
Τοποθετήστε καναπέδες και καρέκλες κοντά μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια cozy γωνιά που θα απολαμβάνετε τις συζητήσεις με τους φίλους σας και την οικογένεια. Το τραπεζάκι σαλονιού πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους.  Εάν έχετε μεγάλο δωμάτιο, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς χώρους καθιστικού. Εάν το δωμάτιο σας είναι μικρό τότε τοποθετώντας τα έπιπλα μακρυά απο τον τοίχο δημιουργείτε την ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος. 

3. Δώστε προσοχή στην ισορροπία
Ακόμη κι αν εντυπωσιάζεστε απο μια κομψή καρέκλα τύπου Windsor ή μια άνετη πολυθρόνα, σταματήστε και σκεφτείτε πριν αγοράσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για ένα τέτοιο κομμάτι και ότι τα μεγάλα αντικείμενα προσφέρουν αρμονία στο χώρο σε σχέση με τα υπόλοιπα έπιπλα. Σκεφτείτε πως τα κινούμενα έπιπλα σε ένα σαλόνι χρειάζονται περισσότερο χώρο από όσο φαντάζεστε.

4. Δώστε έμφαση στα διακοσμητικά
Αφού βάλετε τα έπιπλα του σαλονιού στον χώρο, ήρθε η ώρα για τα διακοσμητικά. Ένας ουδέτερος χώρος μπορεί να φωτιστεί με μαξιλάρια και χαλιά και ο σωστός φωτισμός μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.