Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τραπεζάκια σαλονιού, ποιο είναι το ιδανικό για το χώρο σας!

Όταν επιλέγουμε τραπεζάκι για το σαλόνι μας το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το μέγεθος του καθώς πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα. Ένα πολύ μεγάλο θα κάνει το χώρο να δείχνει άκομψο, όπως αντίστοιχα κι ένα πολύ μικρό συν το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου πρακτικό. Πώς όμως μπορούμε να υπολογίσουμε τις σωστές διαστάσεις τραπεζιού μέσης για το δικό μας σαλόνι; Είναι πολύ απλό! Πρέπει να καλύπτει τα ¾ του μήκους του καναπέ και σαν φάρδος να επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων γύρω από αυτό, να μην δείχνει δηλαδή ο χώρος στριμωγμένος.
Όσο αφορά το ύψος του, επιλέγουμε εκείνο που θα μας επιτρέπει να παίρνουμε τα πράγματα από την επιφάνεια άνετα, χωρίς να σκύβουμε πολύ, αλλά και παράλληλα να μην εμποδίζει την ορατότητα της τηλεόρασης όταν θα είμαστε ξαπλωμένοι στον καναπέ.
Το στυλ που θα επιλέξουμε, πρέπει να συνδυάζεται με τα υπόλοιπα έπιπλα του καθιστικού. Αν η τραπεζαρία βρίσκεται μέσα στον ίδιο χώρο, το τραπέζι μέσης πρέπει να έχει την ίδια ποιότητα ξύλου. Όμως και μία ουδέτερη επιλογή μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα έπιπλα μας, όπως ένα τραπέζι από γυαλί.
Στα κλασσικά σαλόνια τα τραπεζάκια με μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες αποτελούν ιδανική λύση ενώ σε πιο σύγχρονους χώρους ταιριάζουν πολύ καλύτερα εκείνα που έχουν λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό.
Αν το καθιστικό σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο σίγουρα να προτιμήσετε τραπέζια μέσης από γυαλί που καθώς αφήνουν το χώρο να φαίνεται κάτω από την επιφάνεια τους, δημιουργούν μία εξαιρετική αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας.