Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πώς θα αλλάξετε ένα κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο!

Στην εφηβική ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ισχυρή άποψη για το δωμάτιο τους που το αντιμετωπίζουν – δικαιολογημένα – σαν το προσωπικό τους βασίλειο! Συνήθως τα κορίτσια είναι εκείνα που έχουν πιο στενή σχέση με το χώρο τους και θέλουν να πειραματίζονται μέχρι να βρουν το στυλ που τους αρέσει. Αν και η δική σας κόρη θέλει να κάνει το ίδιο, τι θα λέγατε να συνεργαζόσασταν για να πετύχετε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα; Πάρτε μολύβι και χαρτί και καταγράψτε από κοινού τα σχέδια σας για το δωμάτιο, κάνοντας τα σταδιακά πράξη! Ακολουθούν μερικές καλές ιδέες:

Αλλάξτε χρώμα στα έπιπλα αφού συμβουλευτείτε ένα χρωματοπωλείο για το είδος της μπογιάς που θα επιλέξετε. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το είδος του ξύλου, είναι η πιο σημαντική πληροφορία για να σας δοθεί η σωστή ποιότητα χρώματος.

Σκεφτείτε κάποιο θέμα στο οποίο θα βασιστεί η διακόσμηση του δωματίου. Εμπνευστείτε από τη φύση, από τοπία ή αγαπημένες πόλεις. Μία εύκολη και αρκετά οικονομική λύση για να το πετύχετε είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Ακολουθήστε κατά γράμμα όμως τις οδηγίες χρήσης και μην τα τοποθετήσετε ποτέ σε φρεσκοβαμμένο τοίχο καθώς δεν μπορούν να κολλήσουν.

Τοποθετήστε μέσα στο δωμάτιο μερικά αντικείμενα που θα τραβήξουν το βλέμμα ή θα είναι σημείο αναφοράς. Για παράδειγμα μια καρέκλα, μερικά μαξιλάρια, ένα φωτιστικό ή ένα εντυπωσιακό χαλί.

Αλλάξτε σεντόνια και παπλώματα και κυρίως αδειάστε το δωμάτιο από όλα εκείνα τα αντικείμενα που έχουν ξεμείνει από την παιδική ηλικία. Αν θέλετε να τα κρατήσετε για ενθύμιο φυλάξτε τα μέσα σε ωραία σκαμπό ή πολύχρωμα κουτιά που θα αποτελούν κι αυτά μέρος της διακόσμησης του δωματίου.