Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Ανανέωστε το υπνοδωμάτιο με μια κίνηση

Αν το υπνοδωμάτιο σας έχει αρχίσει να σας φαίνεται βαρετό, αρκεί να προσθέσετε λίγο χρώμα για να πετύχετε πλήρη ανανέωση. 

Σας παρουσιαζουμε 4 αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αλλάξουν πλήρως το χώρο.
Για την χρωματική αλλαγή δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρο το δωμάτιο. Ακόμη κι ένας τοίχος είναι αρκετός. Προσθέτοντας, μάλιστα χρωματιστά μαξιλάρια, κουρτίνες και διακοσμητικά στοιχεία, το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Ρομαντικό στυλ 
Ένα υπνοδωμάτιο διακοσμημένο σε ρομαντικό στυλ έχει έντονο άρωμα γυναίκας. Κυριαρχουν χρώματα όπως το ροζ και τι σομόν κι αποπνέει ζεστασιά.  Οι γλυκές και ήρεμες αποχρώσεις του ροζ – σομόν εντείνουν το αίσθημα της χαλάρωσης. Όταν μάλιστα τα χρώματα συνδυαστούν με ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι, τότε θα έχετε δημιουργήσει το πιο ρομαντικό δωματιο. Επιλέξτε ριχταρια, φωτιστικό σε vintage σχέδιο κι ένα βάζο με λουλουδια κι έχετε ολοκληρώσει τη διακόσμηση σας. 

Ατμόσφαιρα χαλάρωσης 
Το μπλε, αν και ψυχρό, σύμφωνα με τους ειδικούς θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές για την κρεβατοκάμαρα. Έχει άπειρες αποχρώσεις στο χρωματολόγιο και θυμίζοντας τη θάλασσα και τον ουρανό προσθέτει προσωπικότητα και θετική αύρα στο χώρο.

Μπορείτε να συνδυάσετε το μπλε με το γκρι για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Το γκρι έχει τη δύναμη να απαλύνει την ένταση του μπλε και να δημιουργεί τελικά ένα cozy feeling στο δωμάτιο. 
Μπορείτε να κρατήσετε το μπλε στα σκεπάσματα, τις κουρτίνες ή τα διακοσμητικά μαξιλάρια και για τους τοίχους να επιλεξετε μια απαλή γκρι απόχρωση. Αν πάλι έχετε αδυναμία στο μπλε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στους τοίχους και να το συνδυάσετε με γκρι υφάσματα στο χώρο.

Αστικό στυλ
Λατρεύετε το φως και θέλετε ένα φωτεινό δωμάτιο που ταυτόχρονα σας ανεβάζει την διάθεση; Η επιλογή είναι το κίτρινο! 
Χαρίζει ζωντάνια, μαγνητίζει τα βλέμματα  και δίνει αρκετή ένταση από μόνο του. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από άλλα φανταχτερά στοιχεία. Άρα σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη επιλογή για ένα αρμονικό δωμάτιο είναι να κινηθείτε σε minimal γραμμές χωρίς να φορτώσετε το χώρο με πολλά διακοσμητικά. Κι εδώ καλό είναι να επιλέξετε το γκρι για ισορροπιστή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σούπερ μοντέρνο κι ακαταμάχητο! 

Έμπνευση από τη φύση 
Το πράσινο, το χρώμα της φύσης, μπορεί κάλλιστα να δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και στο σπίτι. Οι πράσινοι τόνοι βοηθούν στη χαλάρωση, την αυτοσυγκέντρωση και ηρεμούν το σώμα και το πνεύμα. Είτε βάφοντας έναν τοίχο, είτε επιλέγοντας μαξιλάρια ή χαλιά σε πράσινη απόχρωση, ο χώρος θα αποκτήσει μια ιδέα ανανέωσης χωρίς πολλά έξοδα. Αν πάλι θέλετε να διακοσμήσετε από την αρχή  την κρεβατοκάμαρα σας, τότε ένα ξύλινο κρεβάτι στο φυσικό χρώμα του δρυ με αντίστοιχα κομοδίνα θα δέσουν αρμονικά με την πράσινη διακόσμηση.