Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τάσεις διακόσμησης 2021: όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι τάσεις στην διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη μόδα. Κάποια στοιχεία είναι διαχρονικά, ενώ άλλα συνδέονται με την εποχή και το εκάστοτε στυλ. Για το 2021 οι τάσεις στην διακόσμηση έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται από τις μεγάλες εταιρείες.  
Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά διακόσμησης του 2021, όπως διαμορφώνονται μέσα από τα περιοδικά και τα site διακόσμησης. 

1. Έπιπλα 
Το 2021 θέλει πιο στρογγυλεμένα έπιπλα και σχήματα με καμπύλες τα οποία διαθέτουν vintage στυλ και επιρροές από Art Deco διακόσμηση. Η νέα τάση θέλει τα έπιπλα να εχουν το σχήμα μιας μεγάλης αγκαλιάς που σε καλεί να ξαπλώσεις μέσα της!

2. Χρώματα 
Απαλές pal αποχρώσεις  θα κυριαρχήσουν το 2021 στους εσωτερικούς χώρους, είτε πρόκειται για το χρώμα στους τοίχους, είτε στα υφάσματα. Τις αποχρώσεις της καραμέλας και του καφέ τις βρίσκουμε να κυριαρχούν στους τοίχους, να αναμιγνύονται και να συνδυάζονται με παλ αποχρώσεις δημιουργώντας άνετους και ζεστούς χώρους.

3. Φωτισμός 
Τα χάρτινα φωτιστικά ιαπωνικής ή κινεζικής έμπνευσης θα κατακτήσουν το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα του 2021. Η νέα τάση θέλει μια ποιητική ατμόσφαιρα με αέρα Ανατολής που σαγηνεύει. 

4. Βαμμένο δάπεδο 
Μια νέα τάση που έρχεται δυναμικά το 2021 και μεταμορφώνει κάθε δωματιο.  Πολύχρωμες πινελιές και πρωτότυπα σχέδια θα κυριαρχήσουν σε κάθε δάπεδο ξύλινο ή μη. Γεωμετρικά σχήματα, έντονα χρώματα και μοτίβα ανανεώνουν και τους πιο μικρούς χώρους, δημιουργώντας το νέο trend της χρονιάς. 

5. Κουζίνα 
Το 2021 το χρώμα επιστρέφει στην καθημερινότητα μας «εισβάλλοντας» σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Χρωματιστά ντουλάπια κουζίνας με κυρίαρχα τα χρώματα της φύσης - πράσινο, χρυσό, καφέ - απογειώνουν το στυλ στο πιο αγαπημένο σημείο του σπιτιού. Η απόχρωση hunter green (κυπαρισσί), έχει ήδη αγαπηθεί από τους μεγάλους οίκους διακόσμησης, καθώς είναι κομψό, απλό και συνδυάζεται αρμονικά με χρυσές λεπτομέρειες, όπως τα χερούλια στην κουζίνα, δημιουργώντας μια πιο glamour εικόνα. 

6. Μπανιο
Το 2021,η τάση είναι να τοποθετούμε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων ακόμα και σε μικρούς χώρους! Οσο κι αν μας αρέσουν τα ρετρό πλακάκια η νέα χρονιά προτιμά τα XXL  που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σπα στο μπάνιο. Ακόμη κι αν το μπάνιο είναι μικρό τα ίδια πλακάκια στο πάτωμα και το τοίχο «μεγαλώνουν» το χωρο. 
 
7. Λευκό 
Δυναμικό come back κάνει και το λευκό την νέα χρονιά, πρωταγωνιστώντας κυρίως στα έπιπλα και τα υφάσματα. Έπειτα από απουσία σχεδόν μιας πενταετίας οι ζεστές αποχρώσεις του λευκού θα βρίσκονται πλέον παντού!

8. Φυτά 
 Το 2021 αγαπά την φύση! Η διακόσμηση πλέον ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης και όλα τα θετικά συναισθήματα που μας προκαλεί η δεύτερη. Ξύλινα πατώματα, πέτρα, φως της ημέρας και φυτά εσωτερικού χώρου κυριαρχούν το 2021 και μας φέρνουν πιο κοντά στην φύση προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην ψυχολογία μας!