Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Το χρώμα του 2021

Κάθε νέο έτος, ένα χρώμα ξεχωρίζει στη διακόσμηση και ανακηρύσσεται χρώμα της χρονιάς. Από το millennial pink, στο μωβ, το κοραλί και το μπλε, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιο θα είναι το χρώμα για το 2021.

Σύμφωνα με το Benjamin Moore & Co., τη μεγάλη αμερικανική εταιρεία χρωμάτων, τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει το «Aegean Teal». Πρόκειται για ένα μπλε με blend τόνους από πράσινο και γκρι, εμπνευσμένο από την Ελλάδα. Το γαλαζοπράσινο-γκρι του Αιγαίου είναι μια γλυκιά, απαλή απόχρωση, που, σύμφωνα με τους color experts, είναι το ιδανικό χρώμα για να κάνουμε το απαραίτητο reset τη νέα χρονιά.
Οι ειδικοί Περιγράφουν το χρώμα ως «ιντριγκαδόρικο, ισορροπημένο και βαθιά καταπραϋντικό», που μπορεί να δημιουργήσει μια φυσική αρμονία στον χώρο. Δίνει την αίσθηση της ηρεμίας, της χαλαρότητας και του μινιμαλισμού. Παράλληλα, περιέχει neutral στοιχεία κι έτσι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό του μπεζ, του γκρι ή του off-white.

Είναι απαλό και μπορεί να συμπληρώσει πιο έντονα χρώματα που έχεις ήδη ενσωματωμένα στο home décor σου. Τόσο στα έπιπλα και τους τοίχους όσο και στα deco items, το χρώμα αυτό δίνει φρεσκάδα και αισιοδοξία.

Πηγή: bovary.gr