Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Μυστικά για ένα λειτουργικό σπίτι

Είστε σε διαδικασία μετακόμισης και σκέφτεστε πως θα επιπλώσετε το νέο σας σπίτι ή θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές διορθώνοντας λάθη της προηγούμενης διακόσμησης στο σπίτι σας; Ακολουθήστε τα μυστικά των ειδικών για να δημιουργήσετε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο!

Ο κανόνας του 10-30-60. Αφού αποφασίσετε τον συνδυασμό χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση σας, ακολουθήστε τον αλάθητο κανόνα του 10-30-60 για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα χρώμα ως κυρίαρχο, το οποίο θα εφαρμόσετε στο 60% των επιφανειών του χώρου σας. Στο 30% εφαρμοστεί ένα δεύτερο χρώμα - ίσως και το ίδιο σε άλλη απόχρωση -  και τέλος το 10% σε εκείνο το έντονο ή τολμηρό που θα τονίσει και θα δώσει ζωντάνια στον τελικό συνδυασμό.

Έπιπλα λειτουργικά και χρηστικά: Όλοι θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας κομψά και διακοσμητικά στοιχεία που θαυμάζουμε στα περιοδικά διακόσμησης, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η λειτουργικότητα είναι πολύ σημαντική στην καθημερινότητα μας. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στη λειτουργικότητα εις βάρος του στυλ. Τα έπιπλα τα επιλέγουμε για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και να μας προσφέρουν άνεση. Κινηθείτε με βάση το εύρος του χώρου που διαθέτετε κι επιλέξτε κομψά και χρηστικά έπιπλα.

Mix and match. Ανάμεικτες υφές και στυλ για ένα κομψό κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα έχετε σκεφτεί να συνδυάσετε έναν μοντέρνο καναπέ με ένα εκείνο αντίκα; Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Δημιουργήσετε διαφορετικά επίπεδα φωτός. Μία πηγή φωτός στο κέντρο του δωματίου κάνει το χώρο βαρετό και επίπεδο. Αντίθετα, πολλές πηγές φωτισμού, διαφορετικής έντασης, δημιουργούν μια πιο cozy ατμόσφαιρα κι αισθητικό ενδιαφέρον.