Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Αναδείξτε την είσοδο του σπιτιού σας!

Είναι ο πρώτος χώρος του σπιτιού που έρχεται σε επαφή με το οπτικό πεδίο των καλεσμένων μας, άρα πρέπει να είναι προσεγμένος και φιλόξενος για να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Κυρίως όμως πρέπει να αρέσει σε εμάς τους ίδιους ώστε ανοίγοντας ή κλείνοντας την πόρτα εισόδου, η εικόνα που θα μένει στα μάτια μας να μας ικανοποιεί και να δημιουργεί μία ωραία αίσθηση. Αν μέχρι σήμερα είχατε παραμελημένο αυτό το τόσο σημαντικό σημείο του σπιτιού σας, σας δίνουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να το αναδείξετε:
-Τοποθετήστε έναν καθρέφτη που εκτός από ιδανική πρόταση διακόσμησης είναι και πρακτικός αφού όλοι θέλουμε να ρίχνουμε μια τελευταία ματιά στην εμφάνιση μας φεύγοντας από το σπίτι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και μία σύνθεση από καθρέφτες για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
-Αν συνηθίζετε μπαίνοντας στο σπίτι να βγάζετε τα γυαλιά ή τα κοσμήματα σας ή να ακουμπάτε όπου βρίσκετε τα κλειδιά σας, ένα τραπεζάκι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αφού θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται όλα εκείνα τα καθημερινά αντικείμενα που τοποθετούμε μηχανικά κάπου για να μην τα ξεχάσουμε βγαίνοντας και καταλήγουμε να τα ψάχνουμε παντού μέσα στο σπίτι.
-Άλλη μία πρακτική λύση, που όμως θα αναδείξει το χώρο, είναι μια κρεμάστρα ή ένας καλόγερος για τα πανωφόρια που χρησιμοποιούνται συχνά.
-Τέλος βάλτε κάδρα, μικρά και μεγάλα που θα ξεκινούν από το ταβάνι και θα φθάνουν μέχρι χαμηλά στο πάτωμα. Είναι μία ιδανική λύση για εισόδους λίγων τετραγωνικών που αναγκαστικά δεν δίνουν πολλά περιθώρια διακόσμησης.