Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τα διακοσμητικά του μπουφέ!

Άραγε πόσες φορές αναρωτηθήκατε τι διακοσμητικά θα ταίριαζαν καλύτερα στον μπουφέ σας; Η αλήθεια είναι ότι η διακόσμηση του μπουφέ αναδεικνύει το προσωπικό μας γούστο και αντανακλά την προσωπικότητά μας. Πολλοί νομίζουν πως το βαρύ αυτό έπιπλο του μπουφέ δεσμεύει τις επιλογές στη διακόσμηση του, η πραγματικότητα όμως είναι πως υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να του δώσουν στυλ κι άλλο αέρα. 

Καθρέφτες για μπουφέ! 
Οι αγαπημένοι μας καθρέφτες χαρίζουν φως στο χώρο και κάνουν το δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο. Ιδανικά επιλέξτε έναν καθρέφτη ορθογώνιο ίσο με το πλάτος του μπουφέ σας. Για πιο μοντέρνα διάθεση καλή επιλογή είναι οι στρογγυλοί καθρέφτες με διάφορα μοτίβα. 

Πίνακας για τον μπουφέ.
Ένας πίνακας είναι ικανός να μεταμορφώσει κάθε χώρο. Ειδικά οταν τον τοποθετείται πάνω από τον μπουφέ, που είναι ένα βαρύ και ογκώδες έπιπλο, δίνει ένταση και ζωντάνια στο χώρο. Ο μπουφές είναι το κατάλληλο έπιπλο για να υποστηρίξει έναν εντυπωσιακό πίνακα 

Φωτιστικά για τον μπουφέ 
Τα φωτιστικά πορτατίφ είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε έναν μπουφέ, καθώς δίνουν μια  ρομαντική αύρα στο χώρο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα φωτιστικό πορτατίφ σε παλ χρωματισμούς, ενώ για μοντέρνο στυλ τοποθετήστε πάνω στο μπουφέ σας ένα φωτιστικό με έντονα σχέδια ή πρωτότυπα υλικά.