Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Καναπέδες με Αλέκιαστο Ύφασμα

Καναπές το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο του σπιτιού, που πάνω του περνάμε χαρές και λύπες! Πόσες φορές δεν έχετε σχεδιάσει μια οικογενειακή συνάθροιση ή κάνατε σχέδια για πάρτυ με τους φίλους σας και ξαφνικά το χαμόγελο χάθηκε αφού ήρθε ο απρόσκλητος καλεσμένος, ο λεκές! Όλοι έχουμε να θυμηθούμε στιγμές που λίγο κρασί ή καφές έπεσε στον καναπέ κι αντί να περάσουμε τις στιγμές χαλάρωσης που είχαμε σχεδιάσει, καταλήξαμε να καθαρίζουμε το ύφασμα του καναπέ. Πολλές!
Πλέον, η τεχνολογία μας έχει δώσει την λύση για να μην μπορεί τίποτα να χαλάσει τις στιγμές μας. Ολα τα υφάσματα που χρησιμοποιεί η Galanis in House για τους καναπέδες της είναι από αλέκιαστο ύφασμα, ώστε να απολαμβάνουμε το σαλόνι μας χωρίς άγχος. 

Τι είναι το αλέκιαστο ύφασμα καναπέ
Τα αλέκιαστα υφάσματα προστατεύουν απόλυτα τον αγαπημένο καναπέ από οποιονδήποτε λεκέ, είτε υγρής μορφής είτε στερεάς. Τα υφάσματα καναπέ που χαρακτηρίζονται ως αλέκιαστα είναι αδιάβροχα κι ανθεκτικά ακόμη και στο λάδι. Χάρη στη νανοτεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί οι ίνες του υφάσματος, ο απρόσκλητος επισκέπτης - ο λεκές - δεν μπορεί να τις διαπεράσει με αποτέλεσμα το ύφασμα να παραμένει σαν καινούριο. 
Πλέον, μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ με την οικογένεια σας χωρίς το άγχος της… καταστροφής!

Πώς καθαρίζεται το αλέκιαστο ύφασμα
Σε περίπτωση “ατυχήματος”  απλώς ταμπονάρετε τον λεκέ με ένα χαρτί για να τραβήξει την υγρασία. Στην συνέχεια πάρτε ένα καθαρό, νωπό πανί και σκουπίστε τον λεκέ. Αν ο λεκές είναι επίμονος μην φοβηθείτε την τριβή, Τα αλέκιαστα υφάσματα καναπέ είναι ανθεκτικά στην φθορά και μπορούν να υποβληθούν σε δυνατή τριβη. Τέλος, αν τα υφάσματα του καναπέ σας είναι αφαιρούμενα, μπορείτε να τα τα πλύνετε στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς.