Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Μικρά tricks για να ανανεώσετε τον χώρο σας

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση αλλάζει κι εσείς ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Ακολουθήστε τα παρακάτω μικρά  tips διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

  1. Τοποθετήστε τους καθρέφτες στο κατάλληλο σημείο

Διαβάζετε συχνά πως οι καθρέφτες  αναδεικνύουν τον χώρο και τον κάνουν να δείχνει μεγαλύτερος. Ποιο είναι, όμως, το κατάλληλο σημείο για να βάλετε έναν καθρέφτη; Σύμφωνα με τους ειδικούς ο καθρέφτης θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο ενός τοίχου και σε ύψος περίπου 1.50 μέτρο. Αν τώρα το δωμάτιο είναι μικρό και θέλετε να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο, τοποθετήστε έναν καθρέφτη ακριβώς απέναντι από ένα παράθυρο για να αντανακλά το φως στον χώρο.

  1. Μετρήστε το τραπέζι πριν το αγοράσετε

Ένα από τα πιο συχνά λάθη στην διακόσμηση είναι η τραπεζαρία. Πολλοί αγοράζουν μεγάλες εντυπωσιακές τραπεζαρίες που καταλήγουν να είναι διακοσμητικές κι όχι χρηστικές. Το τραπέζι θα πρέπει να το χαρείτε και να το χρησιμοποιείτε συχνά. Επιλέξτε ένα φαρδύ - κι όχι απαραίτητα μακρύ- τραπέζι. Το κατάλληλο τραπέζι, όπου υπάρχει αρκετός χώρος για να μπορείτε να φατε με την παρέα σας, ακόμη και αν το κέντρο του είναι γεμάτο από τα φαγητά που έχετε ετοιμάσει, είναι ένα τραπέζι με φάρδος από 90 εκατοστά και πάνω. Αν πάλι ο χώρος σας είναι περιορισμένος για μια τέτοια επιλογή, μπορείτε να διαλέξτε ένα στρογγυλό τραπέζι.

  1. Επιλέξτε χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού

Πλέον οι περισσότεροι καναπέδες έχουν ύψος καθίσματος περίπου 50 εκατοστά. Αυτό σημαίνει πως το ιδανικό ύψος για το  τραπεζάκι σαλονιού είναι από 38 μέχρι 50 εκατοστά, ώστε να μπορείτε να κάθεστε άνετα και να απολαμβάνετε τον καφέ σας. Όμως δεν αρκεί να προσέξετε μόνο το ύψος. Για να υπάρχει αρκετός χώρος να περάσετε ανάμεσα από τα έπιπλα, χωρίς όμως να χρειάζεται και να τεντωθείτε για να φτάσετε ένα ποτήρι, η απόσταση που χρειάζεται να έχει το τραπεζάκι σας απο τον καναπέ είναι περίπου 45 εκατοστά. Οπότε μετρήστε σωστά τις αποστάσεις και διαμορφώστε ένα άνετο χώρο που θα τον χαίρεστε όλη μέρα!