Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να βάλετε ποτέ στο σαλόνι

Λατρεύετε τα εντυπωσιακά σαλόνια στα περιοδικά διακόσμησης και θέλετε κι εσείς το δικό σας σαλόνι να μοιάζει σαν να το εχει διακοσμήσει κάποιος ειδικός; Η λύση είναι απλή. Ρίξτε μια ματιά στο χώρο και δείτε αν έχετε τα παρακάτω 5 στοιχεία. Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι. Επειδή αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να βρίσκονται σε ένα καθιστικό.

  1. BeanBag καρέκλα

Η BeanBag καρέκλα όσο βολική κι αν είναι, κι όσο κι αν τα τελευταία χρόνια τα σχέδια της έχουν γίνει πιο κομψά, δεν πρέπει να βρίσκεται στο σαλόνι σας. Αν τα παιδιά σας την αγαπούν αφήστε τους να έχουν μια στο υπνοδωμάτιο τους.

  1. Εξοπλισμός άσκησης

Η άσκηση είναι σημαντική για την υγεία του οργανισμού σε αυτό συμφωνούμε όλοι., Ωστόσο, ένας διάδρομος δεν έχει θέση στο σαλόνι. Ούτε ένα μαξιλάρι γιόγκα, μια μπάλα bosu ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος εξοπλισμού. Εάν πρέπει να ασκηθείτε στο σαλόνι λόγω περιορισμών χώρου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα πάντα όταν τελειώνετε. Και αν το σαλόνι είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να βάλετε ένα διάδρομο, σκεφτείτε την λύση να τον απεγκαταστήσετε και να τρέχετε στο τετράγωνο της γειτονιάς σας ή σε κάποιο κοντινό παρκάκι. 

  1. Αθλητικά αναμνηστικά

Αγαπάτε την ομάδα σας και θέλετε να το προβάλλεται, κατανοητό. Αλλά το σαλόνι δεν είναι το μέρος για να γεμίσετε με κάδρα και αναμνηστικά της αγαπημένης σας ομάδας. Μπορείτε να φυλάσσετε τα αγαπημένα σας αναμνηστικά στο γραφείο του σπιτιού ή όπου φυλάσσετε τον αθλητικό εξοπλισμό σας.

  1. Αποξηραμένα λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια εκτός ότι αποτελούν κακό feng shu έχουν βγει απο την μόδα εδώ και χρόνια καθώς ευθύνονται για πολλές αλλεργίες κυρίως λόγο της σκόνης που μαζεύουν. Αντί για αποξηραμένα λουλούδια, λοιπόν, επιλέξτε φρέσκα και γεμάτα ζωη που θα διακοσμήσουν το χώρο σας και θα “ξυπνήσουν” τις αισθήσεις σας με το άρωμά τους 

  1. Πολλά έπιπλα 

Αν έχετε γεμίσει το σαλόνι σας με έπιπλα, όπως καρέκλες, βοηθητικά σκαμπό, τραπεζάκια, μαξιλάρες και άλλα, μάλλον ήρθε η στιγμή να δώσετε ανάσα στο σαλόνι. Less is more λένε οι ειδικοί κι έχουν απόλυτο δίκιο. Ενα άνετο σαλόνι και όμορφο σαλόνι είναι αυτό που έχει τα απαραίτητα έπιπλα αλλά και τους απαραίτητους διαδρόμους ανάμεσα στα έπιπλα.