Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Summer vibes… στο μπαλκόνι

Τώρα που ο καιρός φόρεσε τα καλοκαιρινά του και οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο χαλαροί, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι στιγμές που παίρναμε σπίτι μεταφέρονται στο μπαλκόνι ή στο κήπο μας! Ανακαλύψτε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας καλοκαιρινή γωνιά κι δημιουργήστε έναν ζεστό χώρο για να χαλαρώσετε με τους φίλους όλο το καλοκαίρι.

Ο πρωταγωνιστής της διακόσμησης
Στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συνήθως πρωταγωνιστεί ένα έπιπλο σε κεντρικό σημείο, όπως για παράδειγμα ο καναπές στο σαλόνι, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Για να δημιουργήσετε την απόλυτη summer vibe γωνιά επιλέξτε ως κεντρικό έπιπλο μια αναπαυτική πολυθρόνα-κρεβάτι ή έναν αναπαυτικό καναπέ. Τολμήστε να παίξετε με τα χρώματα, προσθέτοντας έντονες χρωματικά πινελιές ανάμεσα στους natural και λευκούς τόνους που χρησιμοποιούνται συνήθως στα καλοκαιρινά décor.

Υφασματα και διακοσμητικά
Το καλοκαίρι θέλει αέρινα υφάσματα που δημιουργούν μια cozi ατμόσφαιρα. Ο πιο απλός τρόπος για να δώσετε μια νοτα καλοκαιριου στο μπαλκόνι σας είναι να επιλέξετε υφάσματα με ριγέ μοτίβα και αποχρώσεις του λευκού -μπλε. Ριχτάρια, μαξιλάρες, καλύμματα ακόμη κι ένα καλοκαιρινό χαλί  σε ριγέ ...θαλασσινές αποχρώσεις πολύ εύκολα θα προσθέσουν ατμόσφαιρα καλοκαιριού