Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο


Περιμένετε να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας ή θέλετε να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο του μεγάλου σας πλέον παιδιού; Για το παιδί, το δωμάτιο του δεν είναι μια απλή κρεβατοκάμαρα, αλλά κάτι παραπάνω. Χρειάζεται έναν όμορφο χώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητά του. Με τις παρακάτω συμβουλές διακόσμησης θα δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και χαρούμενο δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.


Αυτοκόλλητα τοίχου 
Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα τοίχου με σχέδια, όπως αερόστατα, λουλούδια και μπαλόνια αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή ανάλογα και με το φύλο του παιδιού, ενώ αν φοβάστε να κολλήσετε το οτιδήποτε πάνω στον τοίχο, μπορείτε να τον βάψετε σε παστέλ χρώματα που δίνουν μια γαλήνια αίσθηση που αρμόζει σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Must τάση στη διακόσμηση, που τη βλέπουμε και στα σαλόνια, είναι να βάφεται ο ένας τοίχος σε πιο σκούρο χρώμα και οι άλλοι τρεις τοίχοι στην ίδια, αλλά σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, όπως για παράδειγμα πορτοκαλί με σομόν, φούξια με ροζ, μπλε με γαλάζιο ή πράσινο με παστέλ φιστικί.

Υφάσματα με σχέδια
Σε αντίστοιχα χρώματα και τόνους μπορούν να είναι και τα σεντόνια και οι παπλωματοθήκες του κρεβατιού που έχουν τη δυναμική να μετατρέψουν και το πιο μουντό χώρο σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Προσθέστε μεγάλα μαξιλάρια και πουφ, χαλί ή μοκέτα με αγαπημένους ήρωες των παιδιών και ριχτάρια για το κρεβάτι που θα γεμίσουν αμέσως το χώρο ζεστασιά και θαλπωρή.

Φωτισμός… το μυστικό της διακόσμησης 
Επειδή το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς θα δείχνει το δωμάτιο, επενδύστε σε λάμπες με ζεστό, φυσικό φωτισμό που θα αναδεικνύει τον χώρο. Αντίστοιχα σημαντικό ρόλο παίζουν και οι κουρτίνες, οι οποίες, εκτός από το ότι αποτελούν αυτόνομο διακοσμητικό στοιχείο, διαθλούν και το φως του ήλιου και το μεταφέρουν στο δωμάτιο με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ένα χρώμα που από τη μία γεμίζει με θαλπωρή το δωμάτιο και ταιριάζει τόσο σε κορίτσια όσο και σε αγόρια, είναι το πορτοκαλί. Τολμήστε το και δεν θα χάσετε!

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης στην νέα συλλογή παιδικών επίπλων της Galanis in House