Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πως να διαλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα ισχυρό κριτήριο στο τι μας αρέσει και τι όχι, σε ζητήματα διακόσμησης. Όμως όταν μπαίνουν στην εξίσωση οι διαστάσεις και η σχεδίαση, τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι διακοσμητές και τα περιοδικά διακόσμησης, δίνουν την κατεύθυνση, καθώς οι εξειδικευμένες συμβουλές οφείλουν να είναι στον χώρο, το στυλ και τα μέτρα του πελάτη, όπου όλα παίζουν μικρό ή μεγάλο ρόλο!

Όταν επιλέγετε τραπεζαρία, για παράδειγμα, χρειάζεται να υπολογίσετε πόσα άτομα χωράνε να καθίσουν άνετα. Αν, όμως, είστε περισσότεροι τι γίνεται; Η εξίσωση αρχίζει και αλλάζει αφού όλα είναι σχετικά με το ποια ανάγκη επιλέγετε να καλύψετε.

Τυπικά ο κανόνας για να υπολογίσετε πόσα άτομα χωράει άνετα η τραπεζαρία αναφέρει πως χρειάζεται να υπολογίσετε από 50 μέχρι 65 εκατοστά ανά καλεσμένο. Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο καρέκλες στις κεφαλές μιας ορθογώνιας τραπεζαρίας και 2 με 3 στα πλαϊνά, ανάλογα το μέγεθος του τραπεζιού και της καρέκλας.


Αν θελετε  να σπάσετε τον κανόνα, αγοράστε δύο επιπλέον καρέκλες για περιπτώσεις με πολλούς καλεσμένους, ενημερώνοντας ότι μπορεί να είναι λίγο στριμωγμένα! Μπορείτε να βρεις δεκάδες υπέροχα σετ τραπεζαρίας εδώ!