Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη καρέκλα για την τραπεζαρία σας

Έστω ότι βρήκατε το τραπέζι που πάντα ονειρευόσασταν και το οποίο θα αγκαλιάσει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις σας. Τώρα χρειάζεται να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του με τις κατάλληλες καράκλες που θα αναδείξουν την τραπεζαρία και το στυλ σας. 

Ποιές είναι όμως οι κατάλληλες καρέκλες για την τραπεζαρία σας; Ο κανόνας θέλει οι θέσεις καθίσματος να είναι στα 45 εκατοστά ύψος για τις καρέκλες, ενώ το ύψος του τραπεζιού θα πρέπει να κυμαίνεται ανάμεσα στα 75 και 85 εκατοστά. Αν πάλι, έχετε μπαρ ή νησιδα και ψάχνετε τα κατάλληλα σκαμπό, το ύψος για σκαμπο μπαρ είναι επίσης τα 75 εκατοστά και τα 60 για σκαμπό νησίδας. Αυτά ισχύουν όταν τα έπιπλα σας δεν είναι ειδικών διαστάσεων και παραγγελίας. 

Όμως εκτός από το ύψος σημαντικό ρόλο παίζει και το πλάτος της καρέκλας, αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να κάθονται άνετα. Υπολογίστε πως μια καλή απόσταση ανα καλεσμένο είναι 50 εκατοστά.
Για να νιώθετε λοιπόν, ασφαλείς πως έχετε κάνει την κατάλληλη επιλογή για τον χώρο σας θα χρειαστεί να συνυπολογίσετε το ύψος και το πλάτος της τραπεζαρίας πριν επιλέξετε καρέκλες.  
Επιπλέον μια καλή επιλογή είναι να έχετε και μερικά σκαμπό μπαρ με ρυθμιζόμενο ύψος και χαμηλή πλάτη που στηρίζουν την μέση για να τα χρησιμοποιείτε ως μπαλαντέρ, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν! 

Βρείτε όλη την συλλογή μας σε καρέκλες τραπεζαρίας εδώ