Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τολμήστε να ανανεώσετε το χώρο σας με το χρώμα της χρονιάς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Pantone, η εταιρεία που ειδικεύεται στην πρόβλεψη τάσεων που μετέπειτα μεταφράζει σε χρώματα που εμπνέουν και καθοδηγούν όλη την υφήλιο, από τη βιομηχανία της μόδας ως τη διακόσμηση και την τεχνολογία, επέλεξε το χρώμα της χρονιάς.

Φέτος, όλα είναι διαφορετικά! Οι κουζίνες έγιναν γραφεία, τα σαλόνια έγιναν αίθουσες διδασκαλίας, τα υπνοδωμάτια μετατράπηκαν σε όλα τα παραπάνω. Η ανακοίνωση για το χρώμα της χρονιάς Pantone ήρθε σε μια εποχή που πολλοί από εμάς θέλουν να ανανεώσουν τον χώρο τους και την διάθεσή τους.
Για φέτος, η Pantone δεν επέλεξε μόνο ένα, αλλά δύο χρώματα: το γκρι και το κίτρινο. Δύο αποχρώσεις εντελώς αντίθετες, που δημιουργούν μια ισορροπία «δύναμης» και «αισιοδοξίας».

Το απόλυτο γκρι. Καθαρό, το πιο τέλειο χρώμα-βάση, πάνω στο οποίο μπορείτε να χτίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Το Ultimate Grey αγαπά την ένταση και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το χαρούμενο κίτρινο, το ζωντανό φούξια, το προκλητικό κόκκινο, το εκκεντρικό πορτοκαλί, το φρέσκο λαχανί και το δροσερό τιρκουάζ

Επιλέξτε το κίτρινο για την κουζίνα, το πορτοκαλί για το εφηβικό δωμάτιο και το κόκκινο στο σαλόνι. Και αν δεν είστε από εκείνους που προτιμούν τα έντονα χρώματα, τότε συνδυάστε το με το λευκό για την απόλυτη αρμονία .

Το διαφωτιστικό κίτρινο. Το χρώμα του ήλιου και του φωτός, το κίτρινο είναι η αισιοδοξία. Η αισιοδοξία που νιώθουμε με την αλλαγή του καιρού, με ένα καλό νέο, με την αυγή μιας όμορφης μέρας. Προσθέστε κίτρινο στο σπίτι σας, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό με μπλε, πράσινα, γκρι, μωβ ή άλλα ψυχρά χρώματα που θέλετε να τους δώσετε ζεστασιά και χαρά!