Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Φθινόπωρο: καιρός για αλλαγές!

Το γεγονός ότι η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει δεν σημαίνει ότι δεν είναι εποχή κατάλληλη για αλλαγές. Το αντίθετο! Όπως η φύση αλλάζει, έτσι χρειάζεται να αλλάξουμε κι εμείς τις εικόνες της καθημερινότητας μας. Να κάνουμε την δική μας “ψυχοθεραπεία” στο σπίτι με μικρές αλλαγές στην διακόσμηση.  

Τα ξεχωριστά χρώματα του φθινόπωρου όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο και το καφέ δίνουν ζεστασιά στα τοπία της φύσης, όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει. Την ίδια ζεστασία μπορείτε να δώσετε κι εσείς στο σπίτι σας με μικρές αλλαγές. 

Διακοσμήστε το σπίτι σας με πίνακες. Επιλέξτε τοπία και θέματα σε γήινες αποχρώσεις που θα σας μεταφέρουν μια ρομαντική, φθινοπωρινή διάθεση. Τονίστε το χώρο με μπλε αποχρώσεις στα υφάσματα σας και δημιουργήστε το απόλυτο cozy style.  Το μπλε ταιριάζει άψογα με τα χρώματα του φθινοπώρου και είναι από τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες. 

Βάλτε φυτά στο σπίτι σας.  Ακόμη κι αν δεν το πιστεύετε τα φυτά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και η ενασχόληση με την κηπουρική συμβάλλει στην μείωση του άγχους. Επιλέξτε, λοιπό,ν φυτά που σας αρέσουν και διακοσμήστε το μπαλκόνι και το σπίτι σας. Από ένα μικρό κάκτο δίπλα στο γραφείο, μέχρι μεγάλου μεγέθους φυτά στο σαλόνι σου, ένα είναι σίγουρο: το άγγιγμα του χώματος είναι ψυχοθεραπεία και το ίδιο θεραπευτικό είναι να έχεις φυτά στο σπίτι σου. Αν δεν ξέρεις πως να φροντίσεις ένα φυτό, σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με την αλόη. Είναι από τα πιο ανθεκτικά φυτά που υπάρχουν κι έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.