Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Βάλτε την φύση στο σπίτι σας

Τα σπίτια μας γίνονται πιο πράσινα αδιαμφισβήτητα. Μια ματιά να ρίξει κανείς στο Instagram και Pinterest και θα πιστεί για τις νέες “πράσινες” αλλαγές. Φυτά, ξύλο, γήινες αποχρώσεις, ποικιλία σε υφές και υλικά, ακατέργαστες επιφάνειες,  πρωταγωνιστούν στα deco magazines και οι ειδικοί μας προτρέπουν να εκφράσουμε την μοναδικότητα μας διαμορφώνοντας τον προσωπικό μας χώρο.

H φύση κάνει δυναμικό come back κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τι είναι αυτό που σας εκφράζει και να το προσαρμόσετε στον χώρο σας. Είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα σας, είτε για το γραφείο ή το σαλόνι σας οι επιλογές είναι πολλές. Σας παρουσιάζουμε δύο μοναδικές προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης του 2022 που θα λατρέψετε.

Ξύλο και ύφασμα για την κρεβατοκάμαρα. Αυτός είναι ο συνδυασμός της κρεβατοκάμαρας Natura που σχεδιάστηκε για να σας κάνει να νιώθετε πιο κοντά στην φύση. Χάρη στα α΄ποιότητας υλικά της και τις μεγάλες αναπαυτικές μαξιλάρες της θα νιώθετε λες και ξαπλώνετε αναπαυτικά στη φύση απολαμβάνοντας την ηρεμία της. Επιλέξετε το ξύλο και το ύφασμα της αρεσκείας σας, δημιουργώντας την κρεβατοκάμαρα Natura ειδικά για εσας.
Κορμός δέντρου για φως. Κορμός Αεϊλανθου διαμορφωμένος σε επιδαπέδιο φωτιστικό. Μια μοναδική επιλογή που θα αναδείξει τον χώρο και θα χαρίσει την φυσική αρμονία που επικρατεί στις τάσεις του 2022.