Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

4 βήματα για να κάνετε την μεγάλη αλλαγή

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να ανανεώσετε το χώρο σας και να αλλάξετε την διάθεσή σας. Μικρές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας χωρίς να το καταλάβετε. 

1. Διχρωμία στον τοίχο. Δεν είναι απαραίτητο να βάψετε το σοβατεπί το ίδιο χρώμα με τον τοίχο. Η αντίθεση δίνει ένταση στον χώρο και πιο μοντέρνο ύφος, ενώ μην ξεχνάτε ότι ένα σκούρο γκρι ή καφέ χρώμα καλύπτει τέλεια τα μικροατύχηματα.

2. Τολμήστε το χρώμα. Μπορεί οι λευκοί τοίχοι να δημιουργούν πιο ανάλαφρο και φωτεινό αποτέλεσμα, όμως το χρώμα και οι εκρηκτικοί συνδυασμοί προσδίσουν ένταση και πολυτέλεια στο χώρο. Τολμήστε να βάλετε έντονο χρώμα σε έναν μόνο τοίχο του δωματίου σας και θα δείτε την διαφορά.

3. Επιλέξτε την σωστ'η απόσταση. Ενα φωτιστικό το οποίο είναι κρεμασμένο είτε πολύ ψηλά είτε πολύ χαμηλά αλλάζει όλη την ατμόσφαιρα του δωματίου. Ενα μέτρο περίπου απόσταση από την επιφάνεια της τραπεζαρίας φωτίζει επαρκώς το δείπνο και δεν σκληραίνει τον χώρο.
 
4. Αφαιθείτε στο αναπάντεχο. Ντύστε με μια ταπετσαρία για παράδειγμα την μεσόπορτα στο διάδρομο, την ντουλάπα σας ή ακόμα και τον τοίχο ή το ταβάνι σας. Ανάλογα με το μοτίβο που θα επιλέξτε θα μεταμορφώσετε το χώρο σας εντελώς.