Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τα χρώματα του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022

Τα χρώματα που μας περιβάλλουν στο σπίτι και στη δουλειά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή μας. Κάθε χρώμα έχει την δική του επιρροή και εμείς δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε οικεία και ζεστά. Για το φετινό χειμώνα 4 είναι τα colour trends.

Terracotta: τερακότα, το χρώμα του πηλού. Για εσάς που θέλετε ένα χρώμα εμπνευσμένο από τη φύση για στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, που να ξεφεύγει όμως από τα συνηθισμένα, η τερακότα είναι η ιδανική επιλογή. Αυτό το χρώμα είναι πολύ γοητευτικό και εκτός από τους τοίχους μπορείτε να το επιλέξτε σε χαλιά, ντουλάπια, έως  και καναπέδες.

Greige: Πρόκειται για μια μίξη του γκρι με το μπεζ. Θα μπορούσε να ονομαστεί ένα ζεστό γκρι ή ένα ψυχρό μπεζ. Πρόκειται για ένα απόλυτα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα. Είναι κομψό και casualταυτόχρονα. Όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους, καταπραΰνει και ηρεμεί.

Γήινα χρώματα:  Τα χρώματα της γης είναι οι αποχρώσεις της φύσης που μας περιβάλλει. Εδώ θα βρούμε τα χρώματα του εδάφους, του ουρανού, της άμμου, των βράχων ή των φυτών. Η τάση για αυτά τά χρώματα υπάρχει εδώ και και αρκετό καιρό, αλλά δεν φαίνεται να εξαφανίζεται σύντομα, ειδικά επειδή ταιριάζει απόλυτα στην οικολογική τάση. Είναι μια διαχρονική λύση που ταιριάζει με σκανδιναβικό, αποικιακό ή ρουστίκ στιλ. 

Πράνινο ελιάς: Είναι αποδεδειγμένο ότι το πράσινο είναι ένα καταπραϋντικό και ηρεμιστικό χρώμα. Το χρώμα της ελιάς είναι μια κλασική πρόταση. Πρόκειται για πολύ ζεστό χρώμα, το οποίο φαίνεται υπέροχο με ξύλο και χρυσό.