Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα από τα αγαπημένα μας έπιπλα, το οποίο αξιοποιούμε στο έπακρο για διακόσμηση. Είναι ένα κεντρικό έπιπλο στο σαλόνι που τραβάει όλα τα βλέμματα και με μικρές αλλαγές μπορούμε να το κάνουμε να ανανεώσει ολόκληρο τον χώρο.

Μια ανάσα πριν το Πάσχα, κι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές προτάσεις για για πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιου που όλοι μπορείτε να δημιουργήσετε. 

Ξύλινος δίσκος με λαγό, λουλούδια και αυγά Μία πολύ όμορφη και κλασική ιδέα για διακόσμηση τραπεζιού είναι ένας ξύλινος δίσκος. Πάνω σε αυτούν μπορείτε να τοποθετήσετε  μικρά πολύχρωμα βαζάκια για τα λουλούδια σας, λαγουδάκι και κάποια χρωματιστά αυγά, που είναι σύμβολα του Πάσχα.

Φαναράκια και στεφάνια. Μία πιο ρουστίκ πρόταση για το τραπεζάκι του σαλονιού αυτό το Πάσχα είναι να το διακοσμήσετε με ένα vintage φαναράκι κι ένα ανοιξιάτικο στεφάνι. Λίγα αυγά κι λουλούδια της εποχής θα δώσουν στο σαλόνι σας την πασχαλινή διάθεση που αναζητάτε.

Κομψή πασχαλινή διακόσμηση. Αν δεν είσαι φαν του πιο αγροτικού στιλ, αλλά αγαπάς περισσότερο την κομψή διακόσμηση που αποπνέει μια πολυτέλεια,τότε ένα βάζο με τουλίπες και κεριά είναι το ιδανικό για το τραπεζάκι του σαλονιού σου. 

Λιτή διακόσμηση. Φυσικά τα λουλούδια δε θα μπορούσαν να λείπουν από καμία διακοσμητική πρόταση που αφορά την άνοιξη. Διάλεξε αυτά που σου αρέσουν περισσότερο, θυμήσου να βάλεις το απαραίτητο χρώμα και συνδύασέ τα με άλλα στοιχεία, όπως ένας λαγός και αυγά.