Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πρέπει να έχουμε καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο μας;

Όσα πρέπει να ξέρεις για τους καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα από τους ειδικούς του Feng Shui.

Ο καθρέφτης θαυμάζεται για την ικανότητά του να αντανακλά το φως μέσα σε έναν χώρο, κάνοντας τον συγχρόνως να μοιάζει μεγαλύτερο. Όμως, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να τον βάλεις στην κρεβατοκάμαρα σου.

Αν και ένας καθρέφτης μπορεί να αναδείξιε το χώρο της κρεβατοκάμαρας, οι ειδικοί του Feng Shui προειδοποιούν ότι η ύπαρξη του στο υπνοδωμάτιο έχει αντίκτυπο στον ύπνο και στην ευεξία. Έτσι, αν ψάχνεις έναν τρόπο να βελτιώσεις το πώς κοιμάσαι, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να τον βάλεις στο χώρο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο ακούγονται. Η αλήθεια είναι πως κατα πόσο ο καθρέφτης επηρεάζει τον ύπνο σου εξαρτάται από την ενέργεια του χώρου. Ο καθρέφτης, σε όποιο δωμάτιο κι αν βρίσκεται πολλαπλασιάζει την ενέργεια του χώρου. 

«Εάν ένας καθρέφτης τοποθετηθεί απέναντι από το κρεβάτι σας, τότε θα αντανακλά την ενέργεια που εκπέμπετε ενώ κοιμάστε», αναφέρουν οι ειδικοί του Feng Shui. Επομένως, «αν έχετε πολλή αρνητική ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σας, λέγεται ότι οι καθρέφτες μπορούν να την ενισχύσουν και να την κάνουν χειρότερη».
Ωστόσο, εάν έχεις καλή ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σου, οι καθρέφτες μπορούν να σε βοηθήσουν να τη μεγεθύνεις και να δημιουργήσεις έναν πιο θετικό χώρο.