Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

To Glamour Style της Χριστουγενιάτικης διακόσμησης.

Ποιος είπε ότι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρέπει να περιορίζεται μόνο σε κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς;  Για σένα που θέλεις να το τολμήσεις υπάρχει η εναλλακτική παλέτα του ροζ και του χρυσού.  

To gold rose αποτελεί ένα ρομαντικό, αλλά ταυρόχρονα και λαμπερό συνδυασμό που το κατατάσουν στην χρωματική παλέτα του Glamour Style διακόσμησης.  Ο συνδυασμός ροζ και χρυσό είναι ένα από τα απόλυτα χρωματικά must της εποχής: ασυνήθιστο, αντισυμβατικό, αλλά ρομαντικό και glam, είναι η τέλεια λύση για ένα εντυπωσιακό σαλόνι.
Μπορείς να επιλέξεις τον συνδυασμό αυτό είτε για το δέντρο σου, είτε για τα υφάσματα και τα διασκοσμητικά στο σαλόνι σου. 

Στο δέντρο μπορείς να επιλέξεις μπάλες σε gold rose αποχρώσεις, είτε να συνδυάσεις χρυσές με ροζ. Επίσης στολίδια με γκλίτερ δίνουν επιπλέον λάμψη και ενισχύουν την glam διασκόσμηση του χώρου. Προσοχή: τα λαμπάκια στο δέντρο σου πρέπει να είναι λευκά για να τονίζουν την λάμψη από τα στολίδια.

Για το σαλόνι διακοσμητικά, λουλούδια, κορδέλες, μαξιλάρια και ριχτάρια σε αποχρώσεις του χρυσού και του ροζ θα μεταμορφώσουν το χώρο στην πιο πολυτελή εκδοχή του, ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσουν μια παρμυθένια ατμόσφαιρα στο σπίτι. Για μια έξτρα ρομαντική πινελιά, μπορείς να επιλέξεις vintage διακοσμητικά που θα σε ταξιδέψουν σε άλλη εποχή πιο ρομαντική!