Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Color drenching: όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Ο όρος color drenching, όσο κι αν φαντάζει απίθανό, είναι απλά η βαφή όλων των επιφανειών του δωματίου στο ίδιο χρώμα!

Πρόκειται για την νέα τάση στην διακόσμηση που κάνει το κάθε δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο απλώς με μια κίνηση.... το χρώμα! 
Όπως εξηγέι σε συνέντευξή της η Justyna Korczynska, σχεδιάστρια της Crown paints
«Αν βάψετε τους τοίχους, τα σοβατεπί, τις πόρτες, τα ντουλάπια, τα καλοριφέρ, ακόμη και τα πλαίσια των παραθύρων στο ίδιο χρώμα, το δωμάτιό σας θα φαίνεται προσεγμένο, εκλεπτυσμένο, αλλά και μεγαλύτερο, καθώς οι εναλλαγή του φωτός πάνω στο ίδιο χρώμα τοίχου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του όγκου».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γόνει κάποιος δημιουργικός με το χρώμα και να δημιουργήσει προοπτική σε ένα δωμάτιο.

Εντυπωσιάστε με μονοχρωμία. Χρησιμοποιώντας ένα μόνο χρώμα σε όλο τιο δωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των τόνων. Το φυσικό φως δημιουργέι σκιές και αντανακλά σε διαφορετικάσ ημεία με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να έχει δημιουργήσει διαφορετικούς τόνους του ίδιπυ χρώματος.Τα απαλά και ουδέτα χρώματα είναι μια καλή επιλογή για αυτή την τεχνική. 

Ζωντανέψτε το χώρο. Για να δώσετε ζωή σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να δημιουργήσετε "φως"  χρησιμοποιήστε ένα έντονο φωτεινό χρώμα, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί ή το κίτρινο. Αυτό θα κάνει τον χώρο να ξεχωρίζει και θα δώσει χαρακτήρα και "ζωή". 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το color drenching στο σπίτι σας επιλέξτε να το εφαρμόσετε στην κρεβατοκάμαρα. Οι κρεβατοκάμαρες, σύμφωνα με το Woman and Home είναι το ιδανικό μέρος για αυτή την τεχνική. Το βάψιμο των τοίχων και των ξύλινων επιφανειών στο ίδιο χρώμα βοηθά να δημιουργηθεί μια πιο cozy και ζεστή ατμόσφαιρα.