Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πώς να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα σας!

Αν κουραστήκατε από τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο που είναι οικονομικά ασύμφορο να την αντικαταστήσετε με μία νέα, υπάρχουν τρόποι να την ανανεώσετε χωρίς να σας κοστίσει πολύ. Με προσωπική εργασία και καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε θαύματα. Δείτε πως:
-Ντύστε το κεφαλάρι του κρεβατιού με ένα εντυπωσιακό ύφασμα. Απαραίτητη προϋπόθεση οι χρωματικοί του τόνοι να ταιριάζουν με το κάλυμμα του κρεβατιού και τις κουρτίνες.
-Μπορείτε αντίστοιχα να ντύσετε και τη βάση του κρεβατιού με ύφασμα. Σας προτείνουμε κάποιο με χοντρή ύφανση καθώς στρώνει ευκολότερα και καλύτερα.
-Αλλάξτε τις παλιές κουρτίνες με νέες, κλασσικές ή μοντέρνες, ακολουθώντας πάντα το ύφος διακόσμησης του υπνοδωματίου σας.
-Αλλάξτε χρώμα στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας και αντικαταστήστε τα πόμολα τους με κάποια από inox, γυαλί ή δέρμα. Μπορείτε αν θέλετε να βάψετε κι αυτά σε μια απόχρωση διαφορετική από εκείνη των επίπλων.
-Τοποθετήστε μια σειρά από καθρέφτες σε έναν τοίχο, που μπορεί να είναι ίδιοι ή ακόμα και διαφορετικοί. Δεν είναι μόνο ότι θα διακοσμήσουν ωραία το δωμάτιο σας, θα το κάνουν να φαίνεται και πιο ευρύχωρο.
-Αλλάξτε σεντόνια, πάπλωμα και ριχτάρια, τα οποία θα πρέπει απαραίτητα να συνδυάζονται μεταξύ τους.
-Τελευταία λέξη της μόδας είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Θα τα βρείτε σε διάφορα θέματα και με διαστάσεις που μπορούν να καλύψουν πολύ μεγάλες επιφάνειες. Πραγματικά θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας.
-Αλλάξτε πορτατίφ ή το φωτιστικό οροφής. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε σε μία γωνία του δωματίου κι ένα φωτιστικό δαπέδου.