Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Καθρέφτες στο σπίτι, που να τους τοποθετήσετε!

Οι καθρέφτες στο σπίτι μας αποτελούν μία ξεχωριστή πρόταση διακόσμησης αρκεί να τοποθετηθούν στα σωστά σημεία, αναδεικνύοντας τους χώρους και βελτιώνοντας εκπληκτικά την αισθητική τους. Υπάρχουν πολλά σχέδια καθρεφτών, κλασικά, μοντέρνα με χρώμα ή απλοί, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού σας επιλέγετε τον κατάλληλο ή αντιθέτως επιλέγετε κάποιον που θα δημιουργήσει μία ωραία αντίθεση που θα τραβάει τα βλέμματα.
Ιδανικοί χώροι για να τοποθετήσουμε έναν εντυπωσιακό καθρέφτη είναι η τραπεζαρία και το σαλόνι προκειμένου να δημιουργήσουμε την αντανάκλαση μιας ωραίας εικόνας. Αποφεύγουμε να τοποθετήσουμε τον καθρέφτη μπροστά στην πόρτα μας αφού όπως αναφέρει το Feng Shui μ’αυτό τον τρόπο διώχνει την ενέργεια από το χώρο μας κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε.
Ειδικά στο σαλόνι, με λίγη φαντασία ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει θαύματα! Για παράδειγμα τοποθετώντας έναν καθρέφτη σε τέτοια θέση ώστε να αντανακλά την εικόνα ενός παραθύρου, δημιουργείται η αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος και παράλληλα τον κάνει πιο φωτεινό. Επίσης αν υπάρχει μία κακοτεχνία στο σπίτι σας, ένας καθρέφτης θα την καλύψει άψογα και θα ομορφύνει το περιβάλλον. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι να τον στερεώσετε πολύ καλά σε όποιο σημείο κι αν τον τοποθετήσετε. Μην υποτιμάτε ποτέ το βάρος του και απαραίτητα χρησιμοποιήσετε εκείνες τις βίδες που θα είναι σε θέση να τον σηκώσουν. Αν είναι δαπέδου, ακόμα κι αν θέλετε να τον βάλετε σε κάποιο σημείο που σας αρέσει, αν διέρχεστε συχνά από εκεί, υπάρχει κίνδυνος από μία αδέξια κίνηση να τον ρίξετε κάτω. Βεβαιωθείτε ότι παραμένει σταθερός στη θέση του για να μην υπάρξουν ατυχήματα.