Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Επιλέξτε την κατάλληλη κρεβατοκάμαρα για το σπίτι σας

Το να βρίσκεσαι σε ένα οικείο, γαλήνιο και φιλόξενο χώρο σου χαρίζει την αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας . Αυτό είναι η κρεβατοκάμαρά σου, η «φωλιά» μέσα σε ένα σπίτι. Εκεί κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε το μέλλον. Γι αυτό είναι σημαντικό να εκφράζει πλήρως αυτό που είμαστε.

Αν η κρεβατοκάμαρα μας είναι κι eco-friendly τότε διπλό το όφελος, καθώς το υπνοδωμάτιο εχει την αύρα του φυσικού ξύλου ως αίσθηση και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολυτελές και μοντέρνο υπνοδωμάτιο από ξύλο χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Επιλέξτε είτε ένα vintage ξύλινο κρεβάτι από τις πολλές έτοιμες επιλογές επίπλων, είτε παραγγείλετε ένα κρεβάτι από ξύλο σε σχέδιο που να ταιριάζει στην κρεβατοκάμαρα που ονειρεύεστε. Δεδομένου ότι το ξύλο είναι ένα φυσικό και φιλικό υλικό, το Feng shui ισχυρίζεται ότι ένα υπνοδωμάτιο με ξύλινα έπιπλα είναι προτιμοτερο για την αρμονία του δωματίου. Το ξύλο βοηθά στο να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και αλλά και την σχέση μας με τον σύντροφό σας.

Για να δημιουργήσετε ένα cozy, ζεστό και πολυτελές χώρο εύκολα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλέξτε έπιπλα που αποπνέουν αρχοντιά. Το να κάνετε το δωμάτιο σας να μοιάζει πολυτελές δεν εξαρτάται από τα χρήματα που θα ξοδέψετε αλλά από τα έπιπλα που θα διαλέξετε. Αφιερώσετε λοιπόν χρόνο για να βρείτε τα έπιπλα που ταιριάζουν στο στυλ σας και χαρίζουν πολυτέλεια στο χώρο Επιλέξτε ξύλινο κρεβάτι.Το ξύλο έχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες, βοηθά στην ποιότητα του ύπνου και είναι διαχρονικό.
  • Επενδύστε στα κομοδίνα. Ίσως είναι τα πιο παραμελημένα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας, ωστόσο η χρησιμότητα τους είναι μεγάλη. Σε ένα κομοδίνο αποθηκεύουμε εύκολα δίπλα μας όλα τα απαραίτητα υπάρχοντα για την νύχτα, από το νερό μέχρι το κινητό ή το βιβλίο μας.
  • Αν έχετε μεγάλο υπνοδωμάτιο επενδύστε σε ένα καναπέ. Ο καναπές μέσα στην κρεβατοκάμαρα κάνει το δωμάτιο πιο ελκυστικό και πολυτελές. Άλλωστε δεν περνατε όλη την ημέρα σας στο κρεβάτι. Διακόσμηστε τον με μαξιλάρια και ζεστά υφάσματα και θα γίνει η αγαπημένη σας γωνία εντός της κρεβατοκάμαρας
  • Αν πάλι ο καναπές φαντάζει αδύνατος μια πολυθρόνα σίγουρα χώρα. Επιλέξτε μια άνετη και στιβαρή πολυθρόνα με πολυτελές ύφασμα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει

Ολοκληρωστε την διακόσμηση του υπνοδωματίου σας με μικρές πινελιές που χαρίζουν ζεστασιά και πολυτέλεια. Ένα μικρό ράφι με βιβλία και ένα στρογγυλό τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας θα δημιουργήσουν αυτόματα την πιο ζεστή γωνιά της κρεβατοκάμαρας.
Κι αν δεν είστε σίγουροι για την αρμονία των επίπλων στο χώρο, προτείνουμε να επιλέξετε ένα σετ κρεβατοκάμαρας. Στην Galanis in house το εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις ώστε να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας