Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Άλλαξε ψυχολογία αλλάζοντας διαρρύθμιση στο χώρο σου.

Ο καιρός αλλάζει και σταδιακά αλλάζει και η διάθεσή μας. Αν είσαι κι εσυ από εκείνους που ψάχνουν πως θα ανανεώσουν το χώρο τους,  σου έχουμε την λύση! 

Η αλλαγή ξεκινά από μικρά βήματα. Ένα νέο διακοσμητικό, αλλαγή στο χρώμα ακόμη και μια αλλαγή στην διαμόρφωση του χώρου είναι αρκετή για να αλλάξει την ψυχολογία σου και να σε κάνει να δεις το αύριο με νέα ματιά. 

Είτε είσαι διατεθειμένος να κάνεις μικρές, είτε δραστικές αλλαγές, ένα είναι σίγουρο: ο πρώτος χώρος με τον οποίο πρέπει να ξεκινήσεις είναι η κρεβατοκάμαρα σου. 

Η κρεβατοκάμαρα είναι από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα συχνά παραμελημένα δωμάτια του σπιτιού. Επηρεάζει την ηρεμία και την διάθεση μας, αφού εκεί περνάμε οκτώ ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Άλλωστε οι ποιοτικες ώρες ύπνου είναι η βάση της υγείας και της διάθεσης μας.

Ένα υπνοδωμάτιο με σωστή διαρρύθμιση και την κατάλληλη διακόσμηση μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα και φυσικά να ενισχύσει την ψυχολογία σου. 

Για να το πετύχεις αυτο δεν χρειάζεται να είσαι master του Feng shui.  Στην Galanis in house, γνωρίζουμε τι χρειάζεσαι και σου παρουσιάζουμε το top5 για ένα υπνοδωμάτιο που θα προσφέρει ηρεμία και καλή διάθεση. 

  • Ο καλός ύπνος ξεκινά από το κρεβάτι. Επίλεξε μια κρεβατοκάμαρα που θα ταιριάζει στο χώρο και θα καλύπτει τις ανάγκες σου 
  • Διάλεξε ανατομικό στρώμα που θα στηρίζει τον κορμό και θα σου χαρίσει ένα ευχάριστο ύπνο 
  • Απέφυγε τα πολλά διακοσμητικά. Η απλότητα στην διακόσμηση προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση 
  • Φρόντισε να έχεις το δωμάτιο τακτοποιημένο. Η ακαταστασία οδηγεί σε στασιμότητα και επηρεάζει τον ύπνο 
  • Προσοχή στην τοποθέτηση. Ο τρόπος που θα τοποθετήσεις τα έπιπλα στο χώρο επηρεάζει την ενέργεια σου.  

Αν αναζητάς ιδέες για το πώς θα διαμορφώσεις την κρεβατοκάμαρα σου ακολούθησε την συμβουλή της Galanis in house και δημιούργησε ένα απλό αλλά χρηστικό υπνοδωμάτιο.