Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Ξύλινη τραπεζαρία: Το must have τραπέζι της σεζόν

Τα ξύλινα έπιπλα είναι ιδανικά για οποιοδήποτε σπίτι, καθώς προσαρμόζονται σε όλα τα στυλ. Το ξύλο είναι ένα υλικό που χαρίζει κομψότητα και ζεστασιά και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα διακοσμητικά στυλ, κλασικό, βιομηχανικό, minimal ή μοντέρνο.

Ανάλογα με το χώρο σας μπορείτε να προσαρμόσετε το υλικό, το χρώμα, να συνδυάσετε μέταλλο με ξύλο ή να επιλέξετε πιο μοντέρνες καρέκλες που θα συνοδεύσουν το κλασικό ξύλινο τραπέζι σας. 

Μια ξύλινη τραπεζαρία είναι διαχρονική και μπορεί εύκολα να "μεταμορφωθεί" ανάλογα με την διάθεσή σας και τις διακοσμητικές τάσεις. 
Για παράδειγμα το βιομηχανικό στυλ αποτελεί τάση σήμερα. Αν θέλετε μια τραπεζαρία σε βιομηχανικό στυλ δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα ωραίο ρουστίκ ξύλο σε σκούρους τόνους και να το συνδυάσετε με μεταλλικές λεπτομέρειες στα πόδια.

Από την άλλη το σκανδιναβικό στιλ προσφέρει κομψότητα. Αυτό σημαίνει πως το τραπέζι σας θα πρέπει να είναι σε απαλούς τόνους. Οι γραμμές του ξύλινου τραπεζιού πρέπει να είναι πολύ απλές, καθώς τα σκανδιναβικά έπιπλα έχουν καθαρές γραμμές και μεγάλη λειτουργικότητα. Μπορείτε να επιλέξετε λευκό τόνο ή ακόμη ξύλα βαμμένα σε παστέλ τόνους και θα δημιουργήσετε την σκανδιναβική τραπεζαρία που ονειρεύεστε. 

Εάν αγοράσετε ένα ξύλινο τραπέζι, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε και τις καρέκλες με τις οποίες θα το συνδυάσετε. Ένα στοιχείο που είναι πολύ δημοφιλές για να δώσετε μια πιο μοντέρνα νότα στην ξύλινη τραπεζαρία σας είναι ξύλινα παγκάκια. Αυτά τα παγκάκια είναι ιδανικά για μεγάλες οικογένεια, καθώς σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε το χώρο. Το νέο αυτό ρουστικ στυλ είναι ιδανικό για να φέρετε την εξοχή στο σπίτι σας, καθώς δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ζεστής ατμόσφαιρας.

Εμείς σας προτείνουμε την τραπεζαρία Opera από την Galanis in House. Μια τραπεζαρία που συνδυάζει μοναδικά το μοναστηριακό στυλ με την μοντέρνα αισθητική. 
Η τραπεζαρία Opera είναι  κατασκευασμένη απο α’ ποιότητας υλικά, με δυνατότητα προέκτασης που συνδυάζεται απόλυτα με το αναπαυτικό παγκάκι μήκους 130x0.45
Μια τραπεζαρία που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης με την οικογένεια σας, θα φιλοξενήσετε φίλους και συγγενείς, ενώ παραμένει κλασικό κομμάτι για χρόνια. Και το καλύτερο;  Αυτή η τραπεζαρία είναι ιδανική και για εξωτερικό χώρο αφού οι καρέκλες και τα υφάσματα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας