Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πως να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας για το Πάσχα… κι όχι μόνο!

Η ώρα που θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια γύρω από το πασχαλινό τραπέζι έφτασε! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας και να δώσετε μια ευχάριστη πινελιά στο χώρο που θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η διακόσμηση ενός τραπεζιού έχει να κάνει με την διάθεσή μας και το στυλ που μας αντιπροσωπεύει. Δεν χρειάζεται να κάνουμε εξεζητημένα πράγματα ούτε να φορτώνουμε το τραπέζι με αντικείμενα που δεν τα χρειαζόμαστε.  Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή ένας δίσκος με κομψά κηροπήγια στο κέντρο του τραπεζιού είναι αρκετό για να δώσετε στο τραπέζι σας στυλ και πολυτέλεια. Φωτογραφίες και πολλά μικροαντικείμενα που θα πρέπει να μετακινηθούν κατα την διάρκεια του γεύματος καλό είναι να τα αποφύγετε εξ αρχής!

Ανάλογα με το σχήμα και το στυλ του τραπεζιού σας παρουσιάζουμε μερικές έξυπνες διακοσμητικές ιδέες που θα κάνουν την διακόσμηση του τραπεζιού σας μοναδική. 

Παραλληλόγραμμο τραπέζι

Αν το τραπέζι που ήδη έχετε είναι παραλληλόγραμμο, η διακόσμηση του είναι εύκολη. Ανάλογα με το στυλ του, μοντέρνο, κλασικό, ή μοναστηριακό οι επιλογές σε διακοσμητικά είναι πολλές.
Σε ένα μοντέρνο τραπέζι προτιμήστε στρογγυλά βάζα με λουλούδια κι ενα δίσκο με κεριά που θα δώσει λάμψη στον χώρο.

Τετράγωνη ή στρογγυλή τραπεζαρία 

Τα τετράγωνα ή στρογγυλά τραπέζια έχουν μικρότερο χώρο κι αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να τα “φορτώνουμε” με διακοσμητικά. Σε αυτά τα τραπέζια η διακόσμηση πρέπει να είναι λιτή, χωρίς πολλά αντικείμενα. Ενα μεγάλο βάζο στο κέντρο του τραπεζιού με φρέσκα λουλούδια εποχής είναι αρκετό! Εναλλακτικά, ένας δίσκος με ένα μικρό βάζο στο κέντρο και δυο κηροπήγια είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια πιο πολυτελή νότα. 

Για ένα κομψό αποτέλεσμα δώστε προσοχή στα διακοσμητικά που θα επιλέξετε. Τα βάζα και τα κηροπήγια καλό είναι να έχουν λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά. Αποφύγετε τα διάφανα απλά διακοσμητικά και προτιμήστε διακοσμητικά με χρώμα.
Τέλος, ένα ιδιαίτερο δίπλωμα στις πετσέτες του τραπεζιού θα ολοκληρώσει την διακόσμηση σας και θα δώσει την γιορτινή νότα που αναζητάτε