Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Back to school: 3+1 tips για να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό παιδικό δωμάτιο

Τα σχολεία ξεκινούν και το δωμάτιό του γίνεται ξανά το βασίλειό του. Φρόντισε να είναι λειτουργικό και ευχάριστο για να κρατήσει το παιδί χαρούμενο και δημιουργικό όλη τη χρονιά, αλλά και να συμβάλει στο να πετύχει τους στόχους του.
Εμείς σου παρουσιάζουμε 3+1 εύκολα tips για να μετατρέψεις το δωμάτιο του σε πιο λειτουργικό χώρο, που το παιδί θα χαίρεται να περνά χρόνο.  

  1. Βρες το κατάλληλο γραφείο για την ηλικία και τις ανάγκες του και τοποθέτησε το κάτω από το παράθυρο. Το φυσικό φως θα το βοηθήσει να διαβάζει ξεκούραστα και πιο εύκολα.
  2. Διακόσμησε το δωμάτιο με τα αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια του παιδιού. Προσοχή! Μην “φορτώσεις” το χώρο. Το δωμάτιο του παιδιού χρειάζεται λίγα πράγματα με τα οποία θα παίζει στον ελεύθερο χρόνο του. Ενα φορτωμένο από παιχνίδια παιδικό δωμάτιο του αποσπά την προσοχή απο το στόχο του που είναι το διάβασμα.
  3. Τοποθέτησε ένα μαυροπίνακα ή ένα λευκό καμβά σε ένα από τους τοίχουςτου δωματίου. Θα το βοηθήσεις να εξασκηθεί στα μαυήματα του αλλά και θα του δώσεις χώρο να εκφραστεί ελεύθερα, χωρίς το φόβο να καταστρέψει τον τοίχο. 
  4. Διακόσμησε το δωμάτιο με το αγαπημένο μάθημα του παιδιού. Αν για παράδειγμα το παιδί αγαπά την γεωγραφία φρόντισε να υπάρχουν χάρτες στον τοίχο ή διακοσμητικά με χάρτες γύρω του. Θα το βοηθήσει να γίνει καλύτερο