Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Ζεσταίνουμε το σπίτι με χρώμα και στυλ

Η θερμοκρασία πέφτει και οι σκέψεις μας γυρίζουν στο πώς θα ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Με λίγη έμπνευση μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

 

Εμπνευστείτε από τα χρώματα της εποχής. 

Τα θερμά χρώματα είναι το κλειδί για τη φθινοπωρινή διακόσμηση. Μερικές χρωματικές πινελιές μπορούν να ζεστάνουν οπτικά κάθε χώρο του σπιτιού σας. Δοκιμάστε να βάψετε έναν τοίχο σε ένα θερμό καφέ ή κόκκινο, ή προσθέστε φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως μαξιλάρια, κουβέρτες και χαλιά σε αυτά τα χρώματα.

Από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα 

Από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα, είναι πολλές οι ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση. Για το σαλόνι, μπορείτε να προσθέσετε ζεστά ριχτάρια και μαξιλάρια, ενώ στην κουζίνα μπορείτε να πειραματιστείτε με διακοσμητικά σε πορτοκαλί και καφέ χρώμα. Ένα καλάθι με φρούτα της εποχής είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε χρώμα και άρωμα στην κουζίνα σας. 

 

Τα υφάσματα της εποχής 

Έρχεται σιγά - σιγά η στιγμή να αντικαταστήσετε τα ελαφριά υφάσματα του καλοκαιριού με πιο βαριά που θα ζεστάνουν το χώρο. Επιλέξτε κουρτίνες σε καφέ-πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις και ριχτάρια ή μαξιλάρες σε πιο cozy ύφος.
Όταν έρθει η στιγμή για τα χαλιά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φθινοπωρινό ζεστό σπίτι επιλέγοντας απλώς τις σωστές αποχρώσεις