Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

5 συμβουλές για τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου

Θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να διαμορφώσετε τους εσωτερικούς του χώρους. Σας παραουσιάζουμε τις 5 συμβουλές για τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου που προτείνουν οι ειδικοί. 

  1. Εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως: Τα παράθυρα και τα φυσικά φωτεινά σημεία μπορούν να κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φιλόξενος. Επιπλέον, το φυσικό φως είναι καλό για την ψυχική μας ευεξία.

  2. Χρησιμοποιήστε χρώμα στον χώρο σας: Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας. Επιλέξτε χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ήρεμα.

  3. Παίξτε με τις προοπτικές: Χρησιμοποιήστε μεγάλα κομμάτια επίπλων στον πίσω τοίχο για να δημιουργήσετε μια αίσθηση βάθους. Οι καθρέφτες επίσης μπορούν να βοηθήσουν να φαίνεται ο χώρος σας μεγαλύτερος.

  4. Δημιουργήστε ζώνες: Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος, μπορείτε να τον χωρίσετε σε διάφορες "ζώνες" για διάφορες δραστηριότητες, όπως ένας χώρος για την τηλεόραση, ένας χώρος για την ανάγνωση, κ.λπ.

  5. Κάντε το χώρο σας προσωπικό: Προσθέστε προσωπικές πινελιές, όπως φωτογραφίες, αγαπημένα κομμάτια τέχνης, ή αναμνηστικά από τα ταξίδια σας. Αυτό θα κάνει τον χώρο να αισθάνεται πιο "δικό" σας.