Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Διαχωριστικά για την οργάνωση του χώρου σας!

Αν έχετε ένα μεγάλο χώρο στο σπίτι σας που θα θέλατε όμως να εξυπηρετεί πολλαπλές λειτουργίες, για παράδειγμα να τον χρησιμοποιείτε τόσο ως καθιστικό αλλά και ως γραφείο, χωρίς όμως να υπάρχει άμεση οπτική επαφή μεταξύ τους, μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε με την τοποθέτηση ενός διαχωριστικού. Ένα από τα πιο συνηθισμένα διαχωριστικά που χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν μια τέτοια ανάγκη, είναι οι μεγάλες βιβλιοθήκες. Προσέξτε όμως να είναι ένα απλό, σχέδιο με καθαρές γραμμές και χωρίς «πλάτη», που δεν θα «βαρύνει» το χώρο. Επίσης μη γεμίσετε με πολλά αντικείμενα τα ράφια τους γιατί πάλι το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευχάριστο.
Άλλος ένας τρόπος να οριοθετήσετε ένα μεγάλο χώρο είναι τα παραβάν που αποτελούν και τη πιο δημοφιλή επιλογή ως προς αυτή τη χρήση. Το μέγεθος, το σχέδιο και το χρώμα το αποφασίζετε με βάση την αισθητική του χώρου σας. Ακολουθήστε απαραίτητα την ίδια γραμμή για να μην φαίνονται σαν «ξένα» αντικείμενα στη μέση του δωματίου.
Τα τελευταία χρόνια οι κουρτίνες οροφής κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος ως διαχωριστικά. Είναι προτιμότερες όταν θέλετε να απομονώσετε εντελώς τους δύο χώρους που θέλετε να δημιουργήσετε και την ίδια στιγμή σας δίνουν τη δυνατότητα να επαναφέρετε το δωμάτιο στην αρχική του μορφή ανά πάσα χρονική στιγμή με μία και μόνο κίνηση! Διαλέξτε το διαχωριστικό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σας γούστο και μεταμορφώστε το χώρο σας χωρίς κόπο και χρόνο, κάνοντας τον περισσότερο λειτουργικό για να καλύψει ιδανικά τις ανάγκες σας!