Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Λάθη διακόσμησης που πρέπει να αποφύγετε!

Η διακόσμηση του σπιτιού μας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση αφού πολλές φορές είτε γιατί μας αρέσουν συγκεκριμένα έπιπλα που όμως δεν ταιριάζουν με το χώρο μας, είτε γιατί θέλουμε να ακολουθήσουμε τις τάσεις της μόδας που σε καμία περίπτωση επίσης δεν συνδυάζονται με το ύφος του σπιτιού μας, οδηγούμαστε σε επιλογές και αποφάσεις για τις οποίες μετανιώνουμε. Για να μη βρεθείτε σ’αυτή τη δυσάρεστη θέση σας επισημάνουμε λάθη διακόσμησης που θα πρέπει απαραίτητα να αποφύγετε.

Χρώματα και ταπετσαρίες. Τις περισσότερες φορές τα έντονα χρώματα στους τοίχους ή οι ταπετσαρίες με τα φανταχτερά σχέδια, δεν ταιριάζουν με τη διακόσμηση του χώρου μας. Προσέξτε πολύ τους χρωματικούς τόνους γιατί η υπερβολή προκαλεί οπτική σύγχυση.

Ογκώδη έπιπλα. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να ενθουσιαστήκατε με εκείνον τον τεράστιο καναπέ που είδατε στις σελίδες περιοδικού, όμως αν τα τετραγωνικά σας δεν το επιτρέπουν μη μπείτε στον κόπο να πάτε στο κατάστημα για να τον δείτε από κοντά. Τα ογκώδη έπιπλα «κλείνουν» το χώρο και τον κάνουν δυσλειτουργικό. Προτιμήστε απλά έπιπλα που θα μπορείτε να τα χαίρεστε χωρίς να «μπουκώνουν» το σπίτι σας.

Πολλά διακοσμητικά. Δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά η τοποθέτηση πολλών και μικρών διακοσμητικών στο σπίτι είναι ένα στυλ…απαρχαιωμένο! Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζετε τους τοίχους και τα έπιπλα σας με κάθε σουβενίρ που έχετε φέρει από τις διακοπές σας ή με όλα εκείνα τα μινιόν αντικείμενα που έχετε συλλέξει με τα χρόνια. Βαραίνουν το σπίτι σας, γεμίζουν σκόνη και κουράζουν το μάτι. Το καλύτερο που θα κάνετε είναι τα κρύψετε σε κούτες και να τα «ξεχάσετε» στην αποθήκη.