Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πώς επιλέγουμε μπουφέ για το σπίτι μας!

Ο μπουφές αποτελεί ένα μεγάλο και ογκώδες έπιπλο που θα πρέπει να επιλεγεί με μεγάλη προσοχή πριν αποφασίσουμε να το τοποθετήσουμε στο σπίτι μας. Λόγω του μεγέθους του πολλοί θεωρούν πως πρέπει να διαθέτει επιβλητική γραμμή, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο ή για την ακρίβεια είναι άποψη – παγίδα που μπορεί να σας κάνει να μετανιώστε για την επιλογή σας όταν διαπιστώσετε πως το έπιπλο που φέρατε στο σπίτι σας, αλλιώς το φανταζόσασταν και αλλιώς τελικά είναι.  Για να μη βρεθείτε σ’αυτή τη δυσάρεστη θέση πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Σε μικρούς χώρους ταιριάζουν πολύ οι μπουφέδες με καθρέφτη στις πόρτες ή εκείνοι που έχουν γυαλιστερές επιφάνειες, ώστε να αντανακλούν τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη πάνω από το μπουφέ, ώστε να δίνει την αίσθηση της επέκτασης στο χώρο.

Σε χώρους που υιοθετούν τη minimal διακόσμηση, προτιμήστε μπουφέδες σε λιτή γραμμή καθώς δίνουν την εντύπωση ενός εντοιχισμένου επίπλου που παράλληλα εξυπηρετεί τις ανάγκες αποθήκευσης.

Αν η κουζίνα σας χωρίζεται με πάσο από την τραπεζαρία, ο μπουφές μπορεί να τοποθετηθεί ιδανικά μπροστά από αυτό οριοθετώντας ομαλά τους χώρους και χρησιμεύοντας ως βοηθητικό έπιπλο για το σερβίρισμα. Σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύουμε να μη γεμίσετε με αντικείμενα τη μεγάλη επιφάνεια του μπουφέ σας, κάνοντας το έπιπλο να δείχνει φορτωμένο. Γενικά να έχετε υπόψη πως τα ογκώδη έπιπλα, όπως είναι ο μπουφές για παράδειγμα, λόγω μεγέθους θα πρέπει να είναι λιτά και απλά διακοσμημένα για να αναδεικνύεται η γραμμή τους και όχι να «μπουκώνουν» το χώρο.