Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τραπεζαρία, διαλέξτε το σχήμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

Αν ετοιμάζεστε να φτιάξετε το χώρο της τραπεζαρίας στο σπίτι σας, δεν αρκεί να επιλέξετε μόνο με βάση την αισθητική σας καθώς πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το σχήμα του τραπεζιού που πρέπει να δένει αρμονικά με το χώρο σας και να εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες σας. Πώς διαλέγουμε όμως την κατάλληλη τραπεζαρία και ποιους παράγοντες πρέπει να υπολογίσουμε;

Στρογγυλή: Πριν επιλέξετε μία ροτόντα για το σπίτι σας σιγουρευτείτε ότι χωράει στο σημείο που θέλετε να την τοποθετήσετε κι αυτό γιατί λόγω σχήματος «κλέβει» στο μάτι. Βλέποντας την στον άνετο χώρο ενός καταστήματος δεν φαίνεται να «πνίγει» το χώρο, στο σπίτι σας όμως η αίσθηση θα είναι διαφορετική. Μια τραπεζαρία που μπορεί να έχει τις απαιτήσεις της σε τετραγωνικά, όμως με το σχήμα της τους φέρνει όλους πιο κοντά και τους κάνει παρέα.

Παραλληλόγραμμη: Το σχήμα της ταιριάζει στους περισσότερους χώρους, γι’αυτό θεωρείται η πιο συνηθισμένη επιλογή. Μετρήστε απλώς το σημείο που θα τοποθετηθεί για να πάρετε το σωστό μέγεθος τραπεζιού, μην βρεθείτε δηλαδή με κάτι πολύ μεγάλο ή αντίστοιχα μικρό. Υπολογίστε και τον «αέρα» που χρειάζονται οι καρέκλες, την απόσταση τους δηλαδή από το τραπέζι. Όσο αφορά το στυλ, μοντέρνα ή κλασσική αυτό είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου.

Τετράγωνη: Ακόμη μία τραπεζαρία που χρειάζεται άνεση τετραγωνικών. Εξυπηρετεί κατά βάση μεγάλους, τετραγωνισμένους χώρους. Αν χωράει μέσα στο σπίτι σας, η επιβλητική και αριστοκρατική της όψη δεν θα σας απογοητεύσει!

Οβάλ: Εύκολη στην τοποθέτηση της μέσα στο χώρο και με μία λεπτεπίλεπτη μορφή που την έχουν κάνει must διακόσμησης τα τελευταία χρόνια. Δίνει ένα ξεχωριστό ύφος στο σπίτι και που λόγω του ιδιαίτερου σχήματος της μπορεί να χωρέσει πολλά άτομα.