Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Ανανεώστε με απλές κινήσεις το μπάνιο σας!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και λίγη φαντασία! Η ανανέωση του μπάνιου δεν σημαίνει απαραίτητα αντικατάσταση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Με μερικές απλές και χρηστικές ιδέες μπορεί να μεταμορφωθεί χωρίς να προβείτε σε περιττά έξοδα. Έτσι λοιπόν:

Δώστε βάση στο φωτισμό. Τοποθετήστε έναν καθρέφτη με έντονο φως στο κέντρο του ή προσθέστε επιπλέον φωτιστικά στον τοίχο. Προσέξτε μόνο να είναι κατάλληλα για χρήση σε μπάνιο για να μην έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις από την υγρασία και τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα στο χώρο από τους υδρατμούς.
Κλείστε τη μπανιέρα ή τη ντουζιέρα, σε μια  καμπίνα από γυαλί ή fiberglass. Μπορείτε να τις βρείτε πλέον σε όλα τα σχήματα και το κόστος τους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μάλιστα σε πολλές από αυτές η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει από εσάς.
Αν δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στο μπάνιο για τις πετσέτες ή τα καλλυντικά σας, εκμεταλλευθείτε μέχρι και το τελευταίο εκατοστό, με  κομψό τρόπο όμως, χωρίς αυτό να δείχνει παραφορτωμένο. Για παράδειγμα αν υπάρχει κάποια ικανοποιητικού μεγέθους εσοχή, μπορείτε εκεί να τοποθετήσετε γυάλινα ράφια ή ένα κλειστό ντουλάπι με διαφανή, γυάλινη πόρτα που θα προσθέσει και μία μοντέρνα αισθητική. Αν δεν υπάρχει εσοχή τοποθετήστε τα ράφια ή το ντουλάπι κάτω από το νιπτήρα ή πάνω από το πλυντήριο και βάλτε εκεί τα πράγματα σας.
Προτιμήστε μονόχρωμα πατάκια για το μπάνιο σας που θα ακολουθούν το χρωματισμό των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής. Γενικά αποφύγετε τις υπερβολές μέσα στο χώρο και προτιμήστε μία minimal διακόσμηση που μπορεί να αναδείξει καλύτερα ακόμη κι ένα παλιό μπάνιο.