Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πότε πρέπει να αλλάζουμε στρώμα!

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαθιστούμε το παλιό στρώμα με νέο όταν τα χρόνια έχουν περάσει, ακόμα κι αν νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει υποστεί φθορά. Ένα στρώμα δεν θεωρείται κατάλληλο όταν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής του κι ας μας φαίνεται ότι αντέχει καλά, άρα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι η πραγματική φθορά σ’ένα στρώμα δεν έχει να κάνει τόσο με το σχήμα και την εσωτερική του δομή, όσο με τα μικρόβια και τα ακάρεα που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του, καθιστώντας το πραγματικά βλαβερό για την υγεία μας. Γενικότερα αλλάζουμε στρώμα όταν:
Αναδύει δυσάρεστες οσμές που έχουν προκληθεί από ιδρώτα, φαγητά και υγρά που μπορεί να έχουν πέσει επάνω κατά καιρούς ή άλλες αιτίες. Για να αποφύγουμε μία τέτοια κατάσταση και η ζωή του στρώματος να διαρκέσει όσο προβλέπει η κατασκευάστρια εταιρεία, φροντίζουμε να το προστατέψουμε με ένα υπόστρωμα που θα τοποθετήσουμε στην πάνω επιφάνεια του, καθαρίζοντας το όμως σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όταν έχει εξογκώματα ή βαθουλώματα σημαίνει πως το στρώμα έχει πια φθαρεί και δεν είναι κατάλληλο για χρήση.
Αν ξυπνάτε πιασμένοι, με πόνο στην πλάτη και στη μέση, είναι ο πιο σοβαρός λόγος που σας υπενθυμίζει πως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε το στρώμα σας. Κάντε το εγκαίρως πριν η κατάσταση χειροτερέψει.
Κάθε φορά που ξαπλώνετε σας πιάνει φτάρνισμα ή φαγούρα, συμπτώματα που υποδηλώνουν αλλεργία που το πιθανότερο προκαλείται από τη σκόνη που έχει συγκεντρωθεί με το χρόνο στο εσωτερικό του.
Το έχετε πάνω από επτά χρόνια που θεωρείται σε γενικές γραμμές το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορούμε να το χρησιμοποιούμε.